counter

Δούκισσα Νομικού: Συγκινήθηκε on air – “Mε κάνουν πιο δυνατή και πιο αισιόδοξη”

Η Δούκισσα Νομικού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» το πρωί της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και την στήριξή του σε ότι κι αν βάλει κατά νου, για τη σχέση τους, αλλά και στα παιδιά τους.

«Ο Δημήτρης είναι πολύ υποστηρικτικός και ότι και να βάλω στο μυαλό μου μου λέει πήγαινε. Αγαπώ και έχω αδυναμία στα παιδιά. Θέλω να προσφέρω όσα πιο πολλά γίνεται. Με μεγάλη μου χαρά έγινα Πρέσβειρα του “Μαζί για το Παιδί”. Κάνουν σπουδαίο έργο και βοηθούν πολλές οικογένειες που το έχουν ανάγκη», δήλωσε αρχικά η Δούκισσα Νομικού.

«Στις δράσεις πηγαίνω με αγωνία για το τι θα συναντήσω. Συγκινούμαι και παίρνω δύναμη. Αυτά τα παιδιά είναι ήρωες και με κάνουν πιο δυνατή και πιο αισιόδοξη. Το με πόσα λίγα πράγματα γίνονται ευτυχισμένα, δεν περιγράφεται» συμπλήρωσε η όμορφη παρουσιάστρια.

Τέλος, για την σχέση της με τον άντρα της εξομολογήθηκε: «Με τον σύζυγό μου μετά τα παιδιά αλλά και την καραντίνα έχουμε έρθει πιο κοντά. Τον ερωτεύομαι συνεχώς. Δεν μου αρέσουν οι τσακωμοί. Αν πάει κάτι να δημιουργηθεί το λύνουμε εκείνη την στιγμή. Πάντως δεν ζηλεύουμε ιδιαίτερα ο ένας τον άλλον. Αλλά θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον».

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR