counter

Δούκισσα Νομικού: Μας δείχνει την κοιλιά της, τρεις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της!

Δούκισσα Νομικού: Μας δείχνει την κοιλιά της, τρεις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της!
Δούκισσα Νομικού: Μας δείχνει την κοιλιά της, τρεις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της!

Πριν από τρεις μήνες, η Δούκισσα Νομικού έγινε για πρώτη φορά μαμά.

Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο οποίος ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Η Δούκισσα πλέον δείχνει να έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και να έχει αποκτήσει ξανά τις παλιές αναλογίες της.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, μάλιστα, η όμορφη μανούλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της, στην οποία πόζαρε φορώντας ένα πορτοκαλί μπικίνι.

Και παρόλο που κρατούσε την αγκαλιά της το λάπτοπ της, η κοιλιά της φαινόταν ολοκάθαρα και, όπως θα διαπιστώσετε, είναι πιο επίπεδη από ποτέ.

"Οι πρώτες μας διακοπές μαζί. Ακούγοντας παιδικά τραγούδια στη διαπασών και φυσικά τραβώντας ατελείωτες φωτογραφίες τα πατουσάκια του (και όχι μόνο)", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Τα likes και τα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν... βροχή.

Νομικού

"Ναι, έχω πάρει παραπάνω κιλά. Ναι, έχω κατακράτηση. Ναι, έχω κάνει κυτταρίτιδα. Ναι, υπάρχει χαλάρωση, το στήθος μου έχει γίνει τριπλό! Αλλά ειλικρινά δεν με απασχολεί. Το σώμα θα ξαναφτιάξει. Μπορεί να θέλει δύο-πέντε μήνες, ένα χρόνο, μπορεί και να μην ξαναγίνει και ποτέ όπως ήταν πριν… Αλλά δεν με αφορά. Εμένα με αφορά να είμαι καλή μαμά, να είναι ευτυχισμένο το παιδί μου. Το παιδί μου είναι πάνω και από μένα...", είχε δηλώσει η ίδια πρόσφατα στο περιοδικό People, μιλώντας για τις αλλαγές που έχουν συμβεί στο κορμί της μετά τη γέννα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR