counter

Δούκισσα Νομικού: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της εκπομπής της “Super Makeover” – Το μήνυμά της

Δούκισσα Νομικού: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της εκπομπής της “Super Makeover” – Το μήνυμά της
Δούκισσα Νομικού: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της εκπομπής της “Super Makeover” – Το μήνυμά της

Η Δούκισσα Νομικού μετά από τρία χρόνια απουσίας, αποφάσισε να επιστρέφει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή μεταμορφώσεων "Super Makeover".

Η παρουσιάστρια αυτό τον καιρό προετοιμάζεται πυρετωδώς και η πρεμιέρα της καθημερινής εκπομπής προγραμματίζεται για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού είναι πολύ ενθουσιασμένη γι’ αυτό το νέο της επαγγελματικό βήμα και το βράδυ της Δευτέρας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το επίσημο trailer του "Super Makeover".

«Μεσολαβήσαν 3 χρόνια (και 2 παιδιά́ ) από την τελευταία φορά που δώσαμε τηλεοπτικό́ ραντεβού... Ήρθε ο καιρός να ανταμώσουμε ξανά! Καθημερινά, μέσα από τον @skaitv.gr ! Η καρδιά μου χτυπάει δυνατά! Ανυπομονώ! Εεεερχομαστεεεεε», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Δούκισσα Νομικού.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Οι experts του Super Makeover είναι κορυφαία ονόματα στον χώρο τους

Ο Make up expert Παντελής Τουτουντζής συνεργάζεται με γνωστές εταιρίες καλλυντικών, πρακτορεία μοντέλων, σχεδιαστές μόδας και με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες σε μεγάλα events όπως η Eurovision.

Η Fashion Stylist expert Έλενα Παπασταύρου έχει συνεργαστεί με γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης, είναι διευθύντρια μόδας σε γνωστό περιοδικό, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνη για την εικόνα των παρουσιαστών της ενημερωτικής ζώνης του ΣΚΑΪ.

Η Hair Stylist expert Σοφία Νομικού, έχει εργαστεί στον χώρο του Τύπου, της διαφήμισης, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, ενώ συνεργάζεται με γνωστά πρόσωπα της καλλιτεχνικής σκηνής.

Η Συμβουλευτική Ψυχολόγος expert Μαρία Χουδαλάκη, έχει πολυετή εμπειρία ως σύμβουλος οικογένειας και ζεύγους και ως ψυχολόγος προσφέρει θεραπευτική στήριξη και εμψύχωση σε γνωστό κέντρο ιατρικής αισθητικής.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR