counter

Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της

Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της
Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της

Την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της περνάει αυτή την περίοδο η Δούκισσα Νομικού, αφού όπως αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Πρωινό» ο Άρης Καβατζίκης, το μοντέλο και παρουσιάστρια διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Συγκεκριμένα, βρίσκεται στον τέταρτο μήνα και σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της τον νέο καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού στο παρελθόν είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία της για δεύτερο παιδάκι και τώρα ήρθε η ώρα ο ενός έτους Σάββας να αποκτήσει αδελφάκι.

Η Δούκισσα Νομικού ως λάτρης των social media δημοσιεύει αρκετά συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της και αυτή τη φορά μετά την είδηση του ευχάριστου γεγονότος, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με το τραγούδι που ερμήνευσε ειδικά για εκείνη ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και παρουσιαστής ευχήθηκε μέσα από την εκπομπή του στην Δούκισσα Νομικού και η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αυτή τη στιγμή.

Δείτε τα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram η Δούκισσα Νομικού:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR