counter

Dogville: Επίσημη πρεμιέρα με διάσημους καλεσμένους

Dogville: Επίσημη πρεμιέρα με διάσημους καλεσμένους
Dogville: Επίσημη πρεμιέρα με διάσημους καλεσμένους

Από την Ελένη Ζουγανέλη

Την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου διεξήχθη η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Dogville” η οποία έλαβε χώρα στο θέατρο Ακροπόλ. Το πολυσυζητημένο έργο του Λαρς Φον Τρίερ σε σκηνοθεσία της Έφης Γούση ήρθε στην σκηνή του θεάτρου Ακροπόλ με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς: Ευθύμης Ζησάκης , Ορέστης  Καρύδας, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Ρομάνα Λόμπατς, Δημήτρης Πασσάς, Γιούλικα Σκαφιδά, Πηνελόπη Τσιλίκα.

Πολλοί ήταν οι διάσημοι καλεσμένοι οι οποίοι παρακολούθησαν την θεατρική παράσταση και έλαμψαν με την παρουσία τους. Μεταξύ άλλων την πρεμιέρα παρακολούθησε η Αθηνά Οικονομάκου,  η Καίτη Κωνσταντίνου και ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Το έργο αναφέρεται σε μια σε μια μικρή πόλη. Μια νύχτα θα φανερβθεί μπροστά σοτυς κατοίκους η νεαρή Γκρέης, μια όμορφη φυγάς. Κυνηγημένη από μία ομάδα γκάγκστερ, θα αναζητήσει καταφύγιο και σε αντάλλαγμα οι κάτοικοι της πόλης, θα επωφεληθούν απ’ την εργασία της. Οι μέρες θα περάσουν. Το Dogville θα δείξει τα δόντια του και η Γκρέης τη Χάρη της. Σύντομα το Dogville θα ανήκει στο παρελθόν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR