counter

Διπλή βάπτιση Σταματίνας Τσιμτσιλή: Ο στολισμός, οι μπομπονιέρες & οι λαμπεροί καλεσμένοι

Διπλή βάπτιση Σταματίνας Τσιμτσιλή: Ο στολισμός, οι μπομπονιέρες & οι λαμπεροί καλεσμένοι
Διπλή βάπτιση Σταματίνας Τσιμτσιλή: Ο στολισμός, οι μπομπονιέρες & οι λαμπεροί καλεσμένοι

Σκηνικό βγαλμένο από παιδικό παραμύθι θύμιζε ο στολισμός της βάπτισης των παιδιών της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού! 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός βάφτισαν τις κόρες τους λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 21 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στο Μουσείο Νάσιουτζικ. Η μεγαλύτερη κόρη της Σταματίνας Τσιμτσιλή πήρε το όνομα Παναγιώτα (Νάγια) ενώ η μόλις 2,5 μηνών κόρη της το όνομα Μαρία (Μαίρη). Η διπλή βάπτιση τελέστηκε σε κτήμα της Αττικής όπου το ζευγάρι επέλεξε θέλοντας να συνδυάσει την  τελετή με την δεξίωση ώστε να μην ταλαιπωρηθούν οι καλεσμένοι. Τόσο στο στολισμό της εκκλησίας όσο και της δεξίωσης κυριάρχησαν τα girly χρώματα και οι μικρές πριγκίπισσες της παρουσιάστριας έμοιαζαν βγαλμένες από παραμύθι. Ο Θέμης Σοφός, ο ευτυχισμένος μπαμπάς, έπαιξε μουσική στο πιάνο και μαζί με την Σταματίνα ευχαρίστησαν τους καλεσμένους που βρέθηκαν δίπλα τους σε αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους. Η μπομπονιέρα ήταν ροζ κερί με άρωμα τριανταφυλλιάς! 

Στην βάπτιση και τη δεξίωση που ακολούθησε έδωσαν το «παρών» πολλοί φίλοι του ζευγαρίου, ανάμεσά τους  η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Αντώνης Σρόιτερ με τη σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη, η Δέσποινα Καμπούρη, ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Στάθης, ο  Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας με τη   σύζυγό του Άρτεμις, η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης με τους γιους τους Αλκαίο και Περσέα, ο Τζώνη Καλημέρης, η Μάρα Ζαχαρέα και ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, και όλη η ομάδα της εκπομπής Happy Day, Ελένη Τσολάκη, Δημήτρης Παπανωτας, Δήμος Βερύκιος με την κόρη του, ο Κώστας Φραγκολιας, ο Νίκος Αναδιωτης, η Εύη και η Μαρία Φραγκακη και η καλή της φίλη Όλγα Λαφαζάνη. 

 

Νονοί της Νάγιας ήταν η Μαριάντζελα Λεμονή και ο Γιώργος Παμπορίδης, ενώ της Μαίρης, η Μαίρη Παλιαλέξη και ο Κώστας Παπακωστόπουλος. 

Δείτε τις φωτογραφίες και το Video

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR