counter

Διονύσης Αλέρτας: Οι σχέσεις με την πρώην σύζυγο του σήμερα

Διονύσης Αλέρτας: Οι σχέσεις με την πρώην σύζυγο του σήμερα
Διονύσης Αλέρτας: Οι σχέσεις με την πρώην σύζυγο του σήμερα

Συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και την Αναστασία Ζάρκα παραχώρησε ο Διονύσης Αλέρτας. Ο γνωστός pastry chef μίλησε για τον γιο του, αλλά αναφέρθηκε και στην πρώην σύζυγό του και στις σχέσεις που έχουν.

Διαβάστε επίσης - Χώρισε ο Διονύσης Αλέρτας από τη σύζυγό του, Νάγια Φωτοπούλου- Οι πρώτες του δηλώσεις για το διαζύγιό τους

Διονύσης Αλέρτας – Όσα είπε ο pastry chef

«Το να ανεβάσω το παιδί μου στα social media με μία φατσούλα στο πρόσωπο είναι σαν να ανεβάζω το αυτοκίνητό μου με κουκούλα. Ποιος ο λόγος να τα οανεβάσω;», είπε αρχικά ο Διονύσης Αλέρτας για την επιλογή του να ανεβάζει φωτογραφίες του γιου του στα social media.

«Η σχέση μου με την πρώην σύζυγό μου έχει τα προβλήματα που έχει κάθε χωρισμένος άνθρωπος με την πρώην γυναίκα του. Τα αντιμετωπίζουμε και όλα καλά. Μην κάθεσαι σε ένα σπίτι μόνο για να κάθεσαι, γιατί οι φωνές και οι τσακωμοί γυρνάνε στο παιδί. Οπότε βρίσκεις τη δύναμη, χωρίζεις και είσαι πιο ευτυχισμένος και εσύ και το παιδί σου. Σελίδα έχω αλλάξει στη ζωή μου, το έχω διαβάσει όλο το βιβλίο. Δεν υπάρχει λόγος να ανακοινώνεις τέτοια πράγματα σε κανέναν, ούτε στους γονείς μου δεν θα το ανακοινώσω. Αν θέλω να κάνω κάτι, θα το κάνω. Δεν θα πάρω άδεια από κάποιον», συμπλήρωσε ο Διονύσης Αλέρτας για τη σχέση με την πρώην σύζυγό του, Νάγια Φωτοπούλου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε ο Διονύσης Αλέρτας:

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR