counter

Δικηγόρος Αντώνη Αλεξανδρίδη: “Είναι βαθιά μετανιωμένος και ντρέπεται”

Δικηγόρος Αντώνη Αλεξανδρίδη: “Είναι βαθιά μετανιωμένος και ντρέπεται”
Δικηγόρος Αντώνη Αλεξανδρίδη: “Είναι βαθιά μετανιωμένος και ντρέπεται”

Μετανιωμένος δηλώνει μέσω του δικηγόρου του στην εφημερίδα Secret και τη δημοσιογράφο Βάσω Παλαιού ο πρώην παίκτης του Βig Brother, Aντώνης Αλεξανδρίδης για το σχόλιο σχετικά με το βιασμό γυναικών, το οποίο προκάλεσε κύμα αντιδράσεων αλλά και την αποπομπή του από το show.

O νομικός εκπρόσωπος του Αντώνη Αλεξανδρίδη, Ιωάννης Βέρρας, τονίζει πως ο εντολέας του έχει μετανιώσει για όσα είπε και ντρέπεται για τον σάλο που προκάλεσε.

«Εν έτει 2020, δε νοείται να γίνονται αναφορές σε εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή αξιοπρέπειας. Κάθε σεξιστική, ομοφοβική ή ρατσιστική αντίληψη, άποψη ή κρίση είναι και πρέπει να είναι κατακριτέα και καταδικαστέα. Ο κ. Αλεξανδρίδης δηλώνει ειλικρινά μετανιωμένος και ντρέπεται για τον σάλο που έχει προκληθεί εξαιτίας του. Ο ίδιος επέλεξε το δρόμο της δημόσιας συγγνώμης, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού προς την κοινωνία μας. Ας αξιολογήσει λοιπόν ο καθένας από εμάς όπως ο ίδιος κρίνει, τη συγγνώμη του κ. Αλεξανδρίδη» αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Αντώνη Αλεξανδρίδη στην εφημερίδα Secret.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR