counter

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Σήμερα η απολογία του - Τι θα υποστηρίξει

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Σήμερα η απολογία του - Τι θα υποστηρίξει
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Σήμερα η απολογία του - Τι θα υποστηρίξει

Δέκα περίπου μήνες μετά την έναρξη της δίκης του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η ώρα της απολογίας για τον Πέτρο Φιλιππίδη έφτασε.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης που έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους έως την τελική κρίση του δικαστηρίου, θα δώσει τις δικές του απαντήσεις σχετικά με όλες τις κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για τρεις υποθέσεις άσκησης σεξουαλικής βίας σε βάρος γυναικών, νεαρών συναδέλφων του. Η πρώτη αφορά σε βιασμό που φέρεται να τελέστηκε το 2008 και οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού, που καταγγέλλεται πως τελέστηκαν το 2010 και το 2014.

Από την πρώτη στιγμή της δικαστικής του περιπέτειας, ο Πέτρος Φιλιππίδης αρνείται όλες τις κατηγορίες, κάτι που αναμένεται να κάνει και στην απολογία του.

Μετά την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία πιθανόν να μην ολοκληρωθεί σήμερα, αναμένεται τις επόμενες ημέρες και η αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας.

Στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη βρίσκονται από την πρώτη ημέρα της δίκης η σύζυγός του Ελπίδα Νινού και ο γιος τους, Δημήτρης.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR