counter

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Η κατάθεση-σοκ της Εβελίνας Παπούλια- “Προσπάθησε να με αρπάξει στο καμαρίνι του”

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη από το πρωί της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, με την κατάθεση που έδωσε η Εβελίνα Παπούλια.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Το Πρωινό” και τον Θάνο Βάγιο, η ηθοποιός για πρώτη φορά έκανε γνωστό κάτι που ποτέ έως και σήμερα δεν είχε εξομολογηθεί σε κανέναν.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Η Λένα Δροσάκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη: “Aντιμετώπισα τα τραύματά μου” – Όσα είπε για την Κάτια Δανδουλάκη

Όσα είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής “Το Πρωινό”.

«Για πρώτη φορά η Εβελίνα Παπούλια από το βήμα του μάρτυρα έκανε γνωστό κάτι που δεν είχε εξομολογηθεί σε κανέναν και δεν είχε ποτέ δηλώσει στις συνεντεύξεις της. Περίπου πριν από 25 χρόνια, όταν κλήθηκε να συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη – θα αντικαθιστούσε μια φίλη της που θα γεννούσε- κατά τη διάρκεια των παραστάσεων ο Πέτρος Φιλιππίδης κρυβόταν πίσω από την κουίντα του θεάτρου και τουλάχιστον 2 φορές κατέβασε το παντελόνι του, το εσώρουχο του και της επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα.

Η ίδια τότε δεν αντέδρασε κάπως, παρά μόνο κατάλαβε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο, όπως είπε, τον οποίο χαρακτηρίζει η χυδαιότητα.

Σε άλλο περιστατικό που έγινε μέσα στο καμαρίνι του, την φώναξε και προσπάθησε να την αρπάξει, να της επιτεθεί σεξουαλικά. Κατάλαβε όμως ότι τα όρια μου είναι συγκεκριμένα και δεν πρόκειται να ενδώσω σε κάτι τέτοιο», είπε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR