counter

Δίκη Λιγνάδη: Για πρώτη φορά μέρος της κατάθεσης της Ελένης Κούρκουλα - "Ήταν μαζί μας και το ξέρει όλη η Ιθάκη"

Δίκη Λιγνάδη: Για πρώτη φορά μέρος της κατάθεσης της Ελένης Κούρκουλα - "Ήταν μαζί μας και το ξέρει όλη η Ιθάκη"
Δίκη Λιγνάδη: Για πρώτη φορά μέρος της κατάθεσης της Ελένης Κούρκουλα - "Ήταν μαζί μας και το ξέρει όλη η Ιθάκη"

Με την κατάθεση γνωστού ηθοποιού και τραγουδιστή που είχε προσέλθει αυτοβούλως στις δικαστικές Αρχές για να καταθέσει, μόλις αποκαλύφθηκε η υπόθεση Λιγνάδη, συνεχίζεται σήμερα η δίκη του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Επόμενοι στη λίστα του δικαστηρίου είναι οι Ελένη Κούρκουλα και Διονύσης Παναγιωτάκης, που είχαν καταθέσει και στην ανάκριση. Η κα. Κούρκουλα καταθέτει ως μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη και μάλιστα μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» παρουσιάστηκε ένα μέρος από όσα είχε καταθέσει στις Αρχές, όταν ξέσπασε αυτή η ιστορία.

Διαβάστε επίσης: Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για τον μάρτυρα Ν.Σ

Η κατάθεση της Ελένης Κούρκουλα

«Βρισκόταν στην Ιθάκη μαζί μας. Νοικιάζαμε ένα σπίτι εκεί και έμενε μαζί μας, μαζί με τον αδερφό του και την ανιψιά του. Πήγαμε όλοι μαζί την 1η Αυγούστου και μείναμε στο σπίτι που νοικιάζαμε στο Σταυρό Ιθάκης και το μέρος αυτό λέγεται Πόλη. Όλο αυτό το διάστημα ήταν μαζί μας και το ξέρει όλη η Ιθάκη. Το διάστημα αυτό γίνονται πολλά πανηγύρια στην Ιθάκη και επειδή η παρουσία του κύριου Λιγνάδη είναι εμφανής στα πανηγύρια, επειδή τραγουδάει, τον είδαν πολλοί άνθρωποι εκεί. Δεν έφυγε καθόλου από την Ιθάκη, ούτε δευτερόλεπτο. Έχω φωτογραφίες από το κινητό μου που το αποδεικνύουν και είναι τραβηγμένες από την 1η Αυγούστου. Δεν είναι εύκολο να φύγει κάποιος από την Ιθάκη, θέλει μια διαδικασία. Ήμασταν 22 μέρες στην Ιθάκη με τον κύριο Λιγνάδη, τον αδερφό του και την ανιψιά του, που κάποια στιγμή γύρισε πίσω στη μαμά συνοδεία του πατέρα της. Τον Δημήτρη Λιγνάδη τον ξέρω 30 χρόνια. Έχουμε συνεργαστεί στο θέατρο και είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην κατάθεσή της η Ελένη Κούρκουλα.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR