counter

Δίκη βιτριόλι: Δεν ζητάει το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας η κατηγορούμενη

Δίκη βιτριόλι: Δεν ζητάει το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας η κατηγορούμενη
Δίκη βιτριόλι: Δεν ζητάει το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας η κατηγορούμενη

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αγορεύει αυτή την στιγμή ο συνήγορος της κατηγορούμενης, Σάκης Κεχαγιόλου, εν αναμονή της απόφασης για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Την πρόθεσή της να μη ζητήσει από δικαστές και ενόρκους να της αναγνωρίσουν το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας, ανακοίνωσε σήμερα δια του δικηγόρου της, η 36χρονη Έφη.

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου εξέφρασε εκ νέου τη συμπάθεια του και τη συμπόνια του προς την Ιωάννα, ενώ παράλληλα, τόνισε πως όλοι οφείλουν να ξεχωρίζουν το ρόλο του συνηγόρων υπεράσπισης, «Υπερασπιζόμαστε ανθρώπους και όχι αδικήματα. Δεν ξεκινάμε καλά. Δεν ανέχομαι μπούλινγκ από κανένα. Σέβομαι το θύμα να σεβαστούν όλοι εδώ μέσα το ρόλο μου ως δικηγόρου υπεράσπισης», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων κατά την αγόρευσή του ο κ. Κεχαγιόγλου, ανέφερε πως η εντολέας του δεν ζητεί να της αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας, διότι όπως τόνισε ο νόμος απαιτεί για τα χορήγηση του εν λόγω ελαφρυντικού ο κατηγορούμενος να έχει προσπαθήσει να άρει τις συνέπειες της πράξης του.

Ακόμη, ο συνήγορος της 36χρονης, επισήμανε στο δικαστήριο πως η εντολέας του πολλές φορές ζήτησε συγνώμη για την πράξη της, «Αν και πολλές φορές ζήτησε συγγνώμη για την πράξη της, η εντολέας μου ακόμη και σήμερα χαρακτηρίζεται “αμετανόητη”. Μην επηρεαστείτε από τον Τύπο».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR