counter

Διευθύντρια η Κατερίνα Καραβάτου! Η παρουσιάστρια άφησε την τηλεόραση & έκανε στροφή στην καριέρα της

Διευθύντρια η Κατερίνα Καραβάτου! Η παρουσιάστρια άφησε την τηλεόραση & έκανε στροφή στην καριέρα της
Διευθύντρια η Κατερίνα Καραβάτου! Η παρουσιάστρια άφησε την τηλεόραση & έκανε στροφή στην καριέρα της

Από την Μαίρη Παλιαλέξη  

Στροφή στην καριέρα της επιχειρεί με μεγάλη επιτυχία - όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος - η Κατερίνα Καραβάτου. Η όμορφη παρουσιάστρια έγινε ευρύτερα γνωστή από την τηλεόραση αλλά πίσω της έχει ένα πλούσιο βιογραφικό σπουδών και προϋπηρεσίας σε διαφορετικές δουλειές.

Τον Σεπτέμβριο του 2011 μετά την βίαιη απομάκρυνσή της από τον ALPHA - ούσα στον 9Ο μήνα της εγκυμοσύνης της και πέντε μέρες πριν γεννήσει – η παρουσιάστρια για ένα χρόνο αφιερώθηκε αποκλειστικά στην κόρη της, Αέλια. Θήλαζε την μικρή της, πράγμα που έκανε επιτακτική την ανάγκη παραμονής της στο σπίτι, μαζί με το μωρό.

Η φετινή δύσκολη τηλεοπτική σεζόν την βρήκε να συζητά αρκετές προτάσεις – κάποιες από αυτές είδαν το φως της δημοσιότητας και κάποιες όχι – με διάφορα κανάλια ακόμη και web site. Προτάσεις οι οποίες για διαφορετικούς λόγους δεν ευδοκίμησαν.

Ωστόσο η ίδια χωρίς να έχει ακόμη και τώρα απομακρύνει εντελώς την ιδέα της παρουσίασης και της τηλεόρασης, άρχισε να συζητά νέα πράγματα που της πρότειναν και που είχαν να κάνουν εμμέσως με τον χώρο της shwobiz, αλλά κυρίως με τις σπουδές της και την προϋπηρεσία της.

Έτσι προέκυψε η συνεργασία με την εταιρία παραγωγής TEXNIS, του Γιάννη Μακρίδη. Μια εταιρία που δραστηριοποιείτε έντονα στον θεατρικό χώρο, με πλούσιο βιογραφικό, αρκετές τρέχουσες παραγωγές και πολλές ακόμη που ετοιμάζονται.

Η παρουσιάστρια ανέλαβε τη θέση της Διευθύντριας θεατρικών παραγωγών.

Η Κατερίνα Καραβάτου άλλωστε έχει κάνει εκτεταμένες σπουδές στο θέατρο.

Όταν τελείωσε την Γαλλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, σπούδασε στη σχολή θεάτρου της συμπρωτεύουσας και αμέσως μετά έφυγε στο εξωτερικό όπου έκανε το μεταπτυχιακό της στο Warwick, ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Αγγλίας, στο εκπαιδευτικό θέατρο με τίτλο "Drama Education And Cultural Studies", όπως η ίδια έχει πει σε παλιότερη συνέντευξή της.  Στη συνέχεια κέρδισε υποτροφία για την Ιρλανδία όπου και συνέχισε τις σπουδές της στο θέατρο. Επιστρέφοντας έπαιξε σε θεατρικές παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη και δούλεψε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Από κει και πέρα ακολούθησε το ραδιόφωνο, οι εφημερίδες και τέλος η τηλεόραση.

Το FTHIS.GR εξασφάλισε το πρόγραμμα της πρώτης της παραγωγής, την οποία υπογράφει ως Διευθύντρια παραγωγής και για την οποία από όσο γνωρίζουμε από τους συντελεστές και τους ηθοποιούς όλοι εργάζονται πυρετωδώς τον τελευταίο ενάμιση μήνα.

Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε το επόμενο βήμα, αποδεικνύοντας ότι κάποιοι από τους ανθρώπους που πέρασαν από την τηλεόραση, μπορούν να ζήσουν και χωρίς αυτήν. 

Η παράσταση με τίτλο «Απ΄την πρώτη στιγμή» του Αντώνη Χαλαντώνη, με τους Αλέξη Γεωργούλη και Μαρία Σολωμού, έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 1/2/2013 στη Θεσσαλονίκη και θα παίζεται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Ήδη έχουν προγραμματιστεί και περιοδείες για την παράσταση.

Μια ερωτική κωμωδία που θίγει την πιο διαχρονική συνήθεια του νεοέλληνα του "ό,τι δηλώσεις είσαι" ...αλλά ο έρωτας δεν κρύβεται και δεν επιτρέπει σε κανένα να κρατήσει οποιαδήποτε πλαστή εικόνα έχει δημιουργήσει για τον εαυτό του. Χωρίς εξαιρέσεις αυτό το φαινόμενο εφαρμόζεται ως κανόνας στις περιπτώσεις των ηρώων... Η Νάντια Γερασιμίδου ένα μοντέλο μεσαίας κατηγορίας με όνειρο κάποια στιγμή να γίνει αναγνωρίσιμη ηθοποιός εγκλωβίζεται στο διαμέρισμα ενός φαντασμένου και πολύ μέτριου συγγραφέα, του Φίλιππου Πετρόπουλου. Τα προσωπεία και οι μάσκες των ηρώων πέφτουν οι συγκρούσεις γίνονται πιο σφοδρές και το αποτέλεσμα είναι να βιώσουν τον εντονότερο έρωτα της ζωής τους. Το διαμέρισμα του Φίλιππου μετατρέπεται σε ερωτικό πεδίο μάχης και μια ξεκαρδιστική ρομαντική ιστορία είναι πια γεγονός. Από την πρώτη στιγμή οι δύο πλευρές υποκύπτουν στον πειρασμό και στο όνομα του έρωτα αναθεωρούν την άποψη που έχουν για τη ζωή. Στιγμές τρέλας, αναπάντεχες επαφές, αμηχανίες φέρνουν τους εκ διαμέτρου αντίθετους χαρακτήρες σε απόσταση αναπνοής... Θα βρει ο ένας στον άλλο το ταίρι του;

Παίζουν: Αλέξης Γεωργούλης, Μαρία Σολωμού

Θεατρική Διασκευή: Αλέξης Γεωργούλης

Σκηνοθεσία: Αλέξης Γεωργούλης

Σκηνικά-Κοστούμια:  Έλενα Χριστούλη

Μουσική: Γιάννης Μακρίδης

Φωτισμοί: Μιχάλης Μπούρης

Διευθύντρια Παραγωγής: Κατερίνα Καραβάτου

Παραγωγός: Γιάννης Μακρίδης

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR