counter

Διαζύγιο-βόμβα: Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς χωρίζουν μετά από 27 χρόνια γάμου

Διαζύγιο-βόμβα: Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς χωρίζουν μετά από 27 χρόνια γάμου
Διαζύγιο-βόμβα: Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς χωρίζουν μετά από 27 χρόνια γάμου

Διαζύγιο-βόμβα ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, καθώς όπως έγινε γνωστό, ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς και η σύζυγός του, Μελίντα ανακοίνωσαν πως χωρίζουν μετά από 27 χρόνια γάμου.

Σε ανάρτηση του στο Twitter ο 65χρονος Γκέιτς αναφέρει τα εξής: «Μετά από πολλή σκέψη και δουλειά στη σχέση μας, καταλήξαμε στην απόφαση να τερματίσουμε τον γάμο μας. Τα τελευταία 27 χρόνια μεγαλώσαμε τρία απίστευτα παιδιά και δημιουργήσαμε ένα Ίδρυμα με δραστηριότητες σε ολόκληρο τον πλανήτη για να μπορέσουν όλοι οι άνθρωποι να διάγουν υγιή και παραγωγικό βίο. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην αποστολή αυτή και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί στο ίδρυμα, αλλά πλέον δεν θεωρούμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί σαν ζευγάρι στην επόμενη φάση της ζωής μας. Ζητάμε να μας δοθεί χώρος και να προστατευθεί η ιδιωτική ζωή της οικογένειας μας καθώς ξεκινάμε στη νέα φάση της ζωής μας». 

Οι οικονομικές λεπτομέρειες του χωρισμού τους δεν έχουν γίνει γνωστές. Ο Μπιλ Γκέιτς είναι ο τέταρτος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο, σύμφωνα με το Bloomberg. Η 56χρονη Μελίντα Γκέιτς, πρώην μάνατζερ της Microsoft, έχει γίνει υπέρμαχος της παγκόσμιας υγείας και της ισότητας των γυναικών στο πλαίσιο του ρόλου της στο Ίδρυμα.

Ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς άρχισαν να βγαίνουν το 1987 μετά από μια συνάντησή τους σε μια εμπορική έκθεση της Νέας Υόρκης. Οι δυο τους παντρευτήκαν την 1η Ιανουαρίου 1994 στη Χαβάη... και η Melinda εγκατέλειψε την εταιρεία το 1996 για να επικεντρωθεί στην οικογένειά τους. To πρώην πλέον ζευγάρι απέκτησε μαζί τρία παιδιά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR