counter

Διάσημοι γονείς στο θέατρο με τα παιδιά τους

Διάσημοι γονείς στο θέατρο με τα παιδιά τους
Διάσημοι γονείς στο θέατρο με τα παιδιά τους

Από τη Νάνσυ Μητροπούλου

Family time στο «Μικρό Παλλάς» την Κυριακή 19 Οκτωβρίου! Στη σκηνή του «Μικρού Παλλάς» από τις 18 Οκτωβρίου ζωντανεύουν στη σκηνή η Σταχτοπούτα, η Χιονάτη με τους 7 Νάνους, το Αστερόπαιδο, τον Τζακ με την φασολιά του, τη μαμά της Τοσοδούλας, η Πεντάμορφη και ο Πρίγκιπας της Ωραίας Κοιμωμένης και υποδέχονται τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους τους σε ένα χρωματιστό Ζαχαροπλαστείο με τον Χάνσελ και την Γκρέτελ¨".

Οι ήρωες των άλλων γνωστών παραμυθιών, καταφεύγουν στο ζαχαροπλαστείο, ζητώντας λύσεις στα ποικίλα προβλήματα της ζωής που προκύπτουν μετά το παραμύθι. Με πειράματα, απρόοπτα, τραγούδι, γέλιο και συγκίνηση, οι Ζαχαροπλάστες - Ερευνητές, ανακαλύπτουν ότι το μυστικό της συνταγής του Σοκολατόδεντρου -με άλλα λόγια, το μυστικό της Απόλαυσης- δεν κρύβεται σε κάποια συνταγή ή στην ακρίβεια των υλικών, αλλά στη διαρκή αναζήτηση, την αλληλοβοήθεια και τη δύναμη της αγάπης.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Αγγελική Καρυστινού, Πάρις Λύκος, Φωτεινή Αθερίδου, Σταύρος Βόλκος, Ισιδώρα Δωροπούλου, Έκτορας Λιάτσος και Μαρία Παπαφωτίου. Ενώ τη σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί o Σταύρος Στάγκος. Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR βρέθηκε μεταξύ των θεατών και απαθανάτισε μεταξύ άλλων τους: Μίμη Πλέσσα, Θοδωρή Αθερίδη και Σμαράγδα Καρύδη αλλά και τους Βάσια Παναγοπούλου, Πέτρο Μπούτο, Όλγα Λαφαζάνη, Νίκο Οικονόμου, Νόνη Δούνια, Έλενα Τσαβαλιά, Θεοδώρα Σιάρκου, Σωκράτη Αλαφούζο, Λίνα Δρούγκα, Σοφία Παθέκα με τα παιδια τους.


  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR