counter

Διάσημοι Έλληνες σε λαμπερά εγκαίνια στη Γλυφάδα

Διάσημοι Έλληνες σε λαμπερά εγκαίνια στη Γλυφάδα
Διάσημοι Έλληνες σε λαμπερά εγκαίνια στη Γλυφάδα

Απο την Χριστίνα Μόνι 

Μετά  το Κολωνάκι τα beautyworks επεκτείνεται  και στη Γλυφάδα σε ένα χώρο ομορφιάς, πραγματικό κόσμημα για τα Νότια προάστια.

Το παρόν στα εγκαίνια έδωσαν διάσημοι celebrities προσωπικότητες από το καλλιτεχνικό επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και αθλητικό χώρο που έμειναν έκπληκτοι με τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα beautyworks σε όσους τα επισκέπτονται, καθώς επίσης και με τα ιδιαίτερα ρούχα και αξεσουάρ που μπορεί κανείς να βρει στη boutique του πολυχώρου.

Το FTHIS.GR ήταν φυσικά εκεί και ανάμεσα τους είδαμε: την Κατερίνα Παπουτσάκη, τον Στέλιο Χανταμπάκη με την σύζυγο του Όλγα Πηλιάκη και τον γιό τους, την Αννίτα Ναθαναήλ , την Σόφη Πασχάλη, τον Γιάννη Αιβάζη με την σύζυγο του Μαρία Κορινθίου, τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Η επιχειρηματίας και εμπνευστής των beautyworks, Βάλια Γεωργιάδου και ο Metr των δημοσιών σχέσεων Χάρης Σιανίδης ξενάγησαν όλους τους καλεσμένους στους εντυπωσιακούς χώρους, ενώ τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχαν η Ναταλία Γερμανού και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, οι οποίες με τις μουσικές επιλογές τους έκαναν τη βραδιά να μοιάζει μαγική.

Οι celebrities έδειξαν να ενθουσιάζονται με τον χώρο των beautyworks και σίγουρα θα επισκεφτούν σύντομα τον νέο χώρο στα Νότια προάστια. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR