counter

Διάσημοι Έλληνες πούλησαν περιοδικά για φιλανθρωπικό σκοπό

Διάσημοι Έλληνες πούλησαν περιοδικά για φιλανθρωπικό σκοπό
Διάσημοι Έλληνες πούλησαν περιοδικά για φιλανθρωπικό σκοπό

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου πολλοί εκπρόσωποι από τον χώρο των Γραμμάτων και της Τέχνης φόρεσαν το χαρακτηριστικό κόκκινο γιλέκο πωλητή του περιοδικού δρόμου «Σχεδία» και έγιναν πωλητές για μία ώρα στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, κάνοντας μια συγκινητική δράση αγάπης και αλληλεγγύης προς τον διπλανό μας.

Πιο συγκεκριμένα, οι επώνυμοι που δέχτηκαν αυτή την πρόταση ήταν οι: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Φοίβος Δεληβοριάς, Μαριέττα Φαφούτη, Αύγουστος Κορτώ, Μάρκος Κούμαρης, Νατάσα Μποφίλιου, Βασίλης Αλεξάκης, Μανώλης Μαυροματάκης, Γιολάντα Μπαλαούρα, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Γιούλικα Σκαφιδά, Λιζέτα Καλημέρη, Πάνος Μουζουράκης κ.ά.

Στόχος των υπευθύνων ήταν να σταλεί ένα δυνατό μήνυμα κατά της φτώχειας και του κοινωνικοί αποκλεισμού, αφού οι άνθρωποι που πωλούν τη «Σχεδία» είναι άνεργοι και άστεγοι, ενώ ένα μικρό μέρος των εσόδων βοηθάει να ορθοποδήσουν.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες του FTHIS.GR, τα χαμογελαστά πρόσωπα των καλλιτεχνών «προδίδουν» με πόση ευχάριστη διάθεση πρόσφεραν λίγο από τον χρόνο τους και να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία.  

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR