counter

Τέσσερις πασίγνωστοι Έλληνες ποζάρουν φορώντας... κόκκινες γόβες!

Τέσσερις πασίγνωστοι Έλληνες ποζάρουν φορώντας... κόκκινες γόβες!
Τέσσερις πασίγνωστοι Έλληνες ποζάρουν φορώντας... κόκκινες γόβες!

Ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο Γιάννης Αποστολάκης, ο Αργύρης Πανταζάρας και ο Γιώργος Χρανιώτης πόζαραν φορώντας κόκκινες γόβες και μίλησαν στο περιοδικό Down Town για την αιώνια μάχη των δύο φύλων.

Oι διάσημοι άντρες δε δίστασαν να φορέσουν ένα καθαρά γυναικείο υπόδημα και να μιλήσουν για ένα τόσο λεπτό ζήτημα.

Και οι τέσσερις παραδέχτηκαν πως πιο εύκολο είναι να περπατήσεις για πρώτη φορά πάνω σε γόβες 45 νούμερο, παρά να καταλάβεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουν οι γυναίκες.

«Αν ήμουν γυναίκα, δε θα θελα ούτε να γράφω, ούτε να παίζω θέατρο. Θα έλεγα: έβγαλα ένα ζωντανό πλάσμα από μέσα μου. Θα αισθανόμουν θεά», δήλωσε ο Γιώργος Χρανιώτης σε ερώτηση σχετικά με το αν υπάρχει νικητής στη μάχη των φύλων.

«Τι σας εκνευρίζει σε μια γυναίκα;» ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου και ο Αργύρης Πανταζάρας απάντησε: «Με εκνευρίζουν οι γυναίκες που μάχονται τη φαλλοκρατία, χωρίς να συνυπολογίζουν ένα ποσοστό ανδρών, οι οποίοι είναι λάτρεις και θαυμαστές της γυναίκας».

Οι γνωστοί ηθοποιοί φάνηκαν να είναι λάτρεις του γυναικείου φύλου και οι απαντήσεις τους ήταν αρκετά θετικές απέναντι στο αντίθετο φύλο.

Αρκετά λακωνικός φάνηκε να είναι ο Ιωάννης Παπαζήσης σε απάντηση του περί σεξισμού. Όπως δήλωσε, εάν ήταν γυναίκα και του έκαναν σεξιστικά σχόλια για το ντεκολτέ του θα τους απαντούσε πολύ απλά: να πάνε να γ@@@@@.

Οι τέσσερις ηθοποιοί στη συνέντευξη τους συζήτησαν και το θέμα του σεξ, αλλά και το γεγονός ότι πλέον η γυναίκα το έχει απενοχοποιήσει με τα χρόνια και παλιά δεν ήταν τόσο εύκολο να πει το «ναι».

«Κάποτε ήταν σα να σου κάνει χάρη», επεσήμανε ο Γιάννης Αποστολάκης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR