counter

Διάσημες γυναίκες που έχασαν πολύ γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Διάσημες γυναίκες που έχασαν πολύ γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης!
Διάσημες γυναίκες που έχασαν πολύ γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Απο την Χριστίνα Μόνι

Μετά τις πρόσφατες φωτογραφίες της Δούκισσα του Cambridge, που δείχνουν την φανερά αδυνατισμένη σιλουέτα της Kate Middleton θα σας αποδείξουμε πως δεν είναι η μόνη διάσημη γυναίκα που κατάφερε α χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης πολύ γρήγορα.Η Kate Middleton μόλις λίγες εβδομάδες μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού της έκανε μια εμφάνιση όπου φορούσε skinny τζιν και αυτό προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

Στην ίδια κατηγορία των γυναικών που έχασαν το βάρος της εγκυμοσύνης πολύ γρήγορα μπαίνουν και : η λατίνα τραγουδίστρια Jennifer Lopez,  η ηθοποιός Jessica Alba αλλά και η Tamara Ecclestone. Γυναίκες που κατάφεραν να επανέλθουν στο φυσιολογικό τους βάρος μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα .

Από την άλλη η Kate Hudson έχει παραδεχτεί πως ταλαιπωρήθηκε πολύ για να χάσει τα περιττά κιλά μετά την γέννηση του γιού της Bingham, αλλά μέσα σε τέσσερις μόλις μήνες δεν υπήρχε ίχνος εγκυμοσύνης αφού με πολλές ώρες γυμναστικής και πρόγραμμα διατροφής τα κατάφερε.

Η Jessica Alba κατάφερε μέσα σε τρείς μήνες και με την βοήθεια personal trainer να αποβάλλει όλα τα περιττά κιλά που της άφησε στο κορμί της η γέννηση της κόρης της. Η Kourtney Kardashian στην εγκυμοσύνη της πήρε πολύ περισσότερα κιλά από αυτά που την είχαν συμβουλέψει και οι γιατροί της και το να τα χάσει ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Η ίδια όμως μέσα σε λίγους μήνες και με πολύ μεγάλη προσπάθεια τα κατάφερε.

Η ηθοποιός Jennifer Grander έφερε στον κόσμο τον γιο της Sam τον Φεβρουάριο του 2012 και εννέα μήνες μετά είχε καταφέρει να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης κάτι το οποίο την έκανε πολύ ευτυχισμένη. Η Heidi Klum έχει ένα από τα ομορφότερα σώματα στον χώρο της μόδας. Άξιο θαυμασμού ήταν το γεγονός πως μόλις δύο μήνες μετά την γέννηση του παιδιού της, την είδαμε και πάλι στις πασαρέλες.

Από την άλλη το επίσης top model Alessandra Ambrosio, κατάφερε μέσα σε τρείς μόλις μήνες με πρόγραμμα εκγύμνασης και διατροφής να επιστρέψει στην πασαρέλα πιο αδύνατη από ότι ήταν πριν. Τα κιλά της εγκυμοσύνης τους πολύ σύντομα κατάφερνα επίσης να χάσουν η Mila Kunis αλλά και η Tori Spelling.

Όλες αυτές οι γυναίκες έχουν αποδείξει πως όποιος το θέλει πολύ μπορεί να τα καταφέρει. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR