counter

Διάσημες γυναίκες που απέκτησαν παιδί μετά τα σαράντα

Διάσημες γυναίκες που απέκτησαν παιδί μετά τα σαράντα
Διάσημες γυναίκες που απέκτησαν παιδί μετά τα σαράντα

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Στις 29 Μαρτίου 2015 η Ελένη Μενεγάκη απέκτησε, σε ηλικία 44 ετών, το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο, τη Μαρίνα.Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο πριν από τον ερχομό της. «Είμαστε ευτυχισμένοι, είμαστε χαρούμενοι, είμαστε πάρα πολλά που δεν περιγράφονται με λόγια... Ευχαριστώ όλο τον κόσμο και τον Θεό για το δώρο που μου έδωσε... Τα παιδιά μου είναι τρισευτυχισμένα. Μας περιμένουν» είχε πει η παρουσιάστρια, που έχει τρία ακόμη παιδιά, τον 13χρονο Άγγελο, την 11χρονη Λάουρα και την 8χρονη Βαλέρια, από τον προηγούμενο γάμο της.

ΡΟΥΛΑ ΡΕΒΗ

Έπειτα από εννέα χρόνια σχέσης και έναν χρόνο γάμου με τον σύζυγό της Αποστόλη Τότσικα, η Ρούλα Ρέβη έφερε τα δίδυμα παιδιά τους στον κόσμο στις 9 Σεπτεμβρίου 2015, δύο μήνες πριν κλείσει τα 42 της χρόνια. «Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μας» έγραψε τότε η ίδια στο Instagram. Τα δίδυμα, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, πέρασαν τον πρώτο μήνα της ζωής τους στη θερμοκοιτίδα, καθώς γεννήθηκαν πρόωρα. Στην φωτογραφία, τα 7 μηνών δίδυμα με τη μητέρα τους και την καλή της φίλη Ζέτα Μακρυπούλια.

ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ

Λίγους μήνες αφότου συμπλήρωσε τα 40 της, η ηθοποιός έφερε στον κόσμο την κόρη της το Σάββατο 2 Απριλίου. Η ίδια και ο σύντροφός της Μιχάλης Χατζαντωνάς δεν γνώριζαν το φύλο του μωρού μέχρι τον τοκετό. «Δεν ήμουν έτοιμη να εγκαταλείψω την ιδέα της τεκνοποίησης. Έτσι αποφάσισα να το δοκιμάσω» είχε πει η ευτυχισμένη μητέρα στο ΟΚ!.

 Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί!

Εξώφυλλο ΟΚ

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR