counter

Διάσημα διαζύγια: Ποιοι Έλληνες χώρισαν καλοκαίρι και ο χωρισμός έσκασε σαν βόμβα

Διάσημα διαζύγια: Ποιοι Έλληνες χώρισαν καλοκαίρι και ο χωρισμός έσκασε σαν βόμβα
Διάσημα διαζύγια: Ποιοι Έλληνες χώρισαν καλοκαίρι και ο χωρισμός έσκασε σαν βόμβα

Όταν είσαι επώνυμος, η «καλύτερη» περίοδος για να ανακοινώσεις το διαζύγιό σου είναι όταν βρίσκονται όλοι σε... διακοπές. Είτε καλοκαίρι, είτε Χριστούγεννα, είναι δεδομένο πως τότε το όλο θέμα θα «σκάσει» ξαφνικά και κάπως θα αποφύγεις τον σάλο, μιας και δεν υπάρχουν τόσες εκπομπές και μεγάλη αναπαραγωγή. Κάπως έτσι λοιπόν, μερικά από τα πιο διάσημα διαζύγια Ελλήνων celebrities «έσκασαν» το καλοκαίρι και ο χωρισμός τους ήταν κεραυνός εν αιθρία. Αλήθεια, εσείς πόσα από τα παρακάτω θυμάστε; 

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Βάσω Λασκαράκη

Τον Σεπτέμβριο του 2017 ανακοίνωσαν μέσω της δικηγόρου τους, Αρχοντούλας Παπαπαναγιώτου ότι τραβούν χωριστούς δρόμους στην ζωή τους, αλλά φυσικά παραμένουν για πάντα ενωμένοι γονείς: «O κ. Γιάννης Τσιμιτσέλης και η κα Βάσω Λασκαράκη επιθυμούν να θέσουν υπόψιν των Μέσων Μαζικής Ενημέρωση του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, ότι με κοινή απόφαση τους απόφαση, την οποία έλαβαν με πνεύμα και σε κλίμα απόλυτης συνεννόησης και αλληλεκοτανόησης, επέλεξαν να κλείσουν τον κύκλο της συζυγικής τους ζωής. Ο κ. Τσιμιτσέλης και η κα. Λασκαράκη εξακολουθούν και θα εξακολουθήσουν να πορεύονται με την ίδια βαθιά εκτίμηση και τον ίδιο σεβασμό του ενός προς τον άλλον, με τον οποίο πορεύθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι αυτονόητο ότι παραμένουν πρώτιστα προσηλωμένοι στην ανατροφή του παιδιού τους, για την ευτυχία προστασία του οποίου θα συνεχίσουν να μεριμνούν, από κοινού, με αμείωτη στοργή».

Κρατερός Κατσούλης - Κατερίνα Καραβάτου 

Πέρσι το καλοκαίρι, γνωστοποιήθηκε πως ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου μετά από 10 χρόνια έγγαμου βίου και δύο παιδιά αποφάσισαν να χωρίσουν. «Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας.

Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιό ανώδυνη», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Ντέμης Νικολαΐδης - Δέσποινα Βανδή

Μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δύο παιδιών, η  Δέσποινα Βανδή κι ο Ντέμης Νικολαΐδης γνωστοποίησαν μέσω του μάνατζερ της τραγουδίστριας, Γιώργου Αρσενάκου, τη λύση του γάμου τους, επίσης πέρσι τον Ιούλιο, το καλοκαίρι δηλαδή.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.
Δ. Βανδή - Ν. Νικολαΐδης», ανέφερε η ανακοίνωση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR