counter

Διαμαντής Καραναστάσης: Οι αναρτήσεις μετά τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό του από την Ζωή Κωνσταντοπούλου

Με τον δικό του τρόπο, επέλεξε να διαψεύσει έστω και έμμεσα τον χωρισμό του από την Ζωή Κωνσταντοπούλου ο Διαμαντής Καραναστάσης. Ο ίδιος, έκανε μια σειρά από αναρτήσεις στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, οι οποίες και προβλήθηκαν στο "Πρωινό" με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Διαμαντής Καραναστάσης: Οι αναρτήσεις που έκανε μετά τα όσα ακούστηκαν για τον χωρισμό του από την Ζωή Κωνσταντοπούλου

"Εδώ… είναι ο χορός που αφιερώνω στο κίτρινα σκουπίδια που κανιβαλίζουν με κάθε τρόπο έναν καλλιτέχνη και τη Ζωή του, γιατί δε μιλάει ποτέ και δεν ασχολείται ποτέ μαζί τους". 

"Αυτό είναι η κατάληξη των αναρτήσεων, λίγο πιο πριν όμως έχει μία σειρά από φωτογραφίες από τη Βουλή που δείχνει ότι είναι εκεί, πάνω αριστερά με το σχετικό βελάκι, υπάρχει άλλη φωτογραφία που κάθεται παραδίπλα από την Ζωή και μία τρίτη που η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι στο βήμα και είναι και εκείνος στα έδρανα, δείχνοντας και με τα κειμενάκια που γράφει από κάτω ότι είναι πάντα εκεί, την μέρα μάλιστα που έλειπε Ήταν βαριά ασθενείς και έστειλε επιστολή και εννοείται ότι εμμέσως απορρίπτει όλα αυτά τα δημοσιεύματα που μιλάνε για χωρισμό, ή για σύννεφα στην μεταξύ τους σχέση", τόνισε ο Τάσος Τεργιάκης. 

"Κάνοντας λόγο με τα κίτρινα δημοσιεύματα, είναι σα να τα διαψεύδει", είπε ο Γιώργος Λιάγκας και τόνισε ότι δεν το κάνει άμεσα αλλά έμμεσα.

"Έχουμε μια πληροφορία που λέει ότι ο κύριος Καραναστάσης στις 20 του μηνός βρέθηκε καλεσμένος, ήθελε ο ίδιος να παρακολουθήσει μία παράσταση. Στις 20 όμως Μαρτίου όλοι είδαν το Διαμαντή Καραναστάση και περίμεναν ότι δίπλα του θα βρεθεί και η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Όμως η θέση δίπλα του έμεινε κενή, είτε γιατί τις έτυχε κάτι…" είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη και τότε ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι θα μπορούσε να έχει πάει και με έναν φίλο του.

"Από ρεπορτάζ που έχουμε κάνει προκύπτει ότι ο κύριος Καραναστάσης είτε έχει βαρύ πρόγραμμα είτε βρίσκεται γενικά σε μία αναζήτηση…" τόνισε ξανά η Φωτεινή Πετρογιαννη και ανέδειξε ένα ακόμα θέμα, αφού ο ίδιος αποχώρησε από θεατρική παράσταση που ήταν να πρωταγωνιστήσει και μάλιστα είχε εκδοθεί και σχετικό δελτίο Τύπου.

Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε την Φαίη Ξυλά που πρωταγωνιστεί και υπογράμμισε ότι αποχώρησε είναι λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων του στη Βουλή.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR