counter

Διαλύθηκε το σχήμα Αργυρός & Ρουβάς! Που συμφώνησε για του χρόνου ο Σάκης;

Διαλύθηκε το σχήμα Αργυρός & Ρουβάς! Που συμφώνησε για του χρόνου ο Σάκης;
Διαλύθηκε το σχήμα Αργυρός & Ρουβάς! Που συμφώνησε για του χρόνου ο Σάκης;

Το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουνίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της “Happy Day” έκανε μια αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως η συνεργασία του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Σάκη Ρουβά σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας διαλύθηκε.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή ο Σάκης Ρουβάς συμφώνησε για τον επόμενο χειμώνα να εμφανίζεται σε άλλο μαγαζί, μαζί με το συγκρότημα Μέλισσες.

Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως οι δύο καλλιτέχνες εμφανίζονταν μαζί φέτος και είχε γίνει γνωστό πως λόγω της μεγάλης επιτυχίας θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν.

Δείτε επίσης! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε Παντελίδη στην περιοδεία του στην Αυστραλία και τον αποθέωσαν

Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ρουβά και Αργυρό

«Με πήρε πολύ αγαπημένη μου φίλη τώρα στο διάλειμμα και μου λέει “επειδή γυρνώντας από τη Σύμη ανακοίνωσες ότι ο Ρουβάς και ο Αργυρός θα είναι μαζί του χρόνου από τα Χριστούγεννα και μετά στο ανακαινισμένο Teatro, θέλω να σου πως έχεις χάσει ένα κομμάτι του ρεπορτάζ”. Λέω “δεν μπορεί γιατί είχα καλή πηγή”. Μου λέει “Όχι γιατί από νωρίς το φθινόπωρο ο Ρουβάς θα είναι με τις Μέλισσες”. Της λέω “μα δεν γίνεται, έχουν συμφωνήσει”, “Όχι! Δεν είχαν υπογράψει” μου λέει και τελικά ο Σάκης Ρουβάς χθες έδωσε τα χέρια με τις Μέλισσες. Θα είναι στο Έναστρον – εκεί που ήταν οι Μέλισσες με τη Δέσποινα Βανδή – και ετοιμάζονται για έναν πολύ δυναμικό χειμώνα. Η ίντριγκα και το παρασκήνιο έχει να κάνει με ένα πολύ επιτυχημένο σχήμα της σεζόν. Θεωρούσαμε ότι θα συνεχίσουν μαζί και αυτό που ξέραμε είναι ότι θα έκαναν ένα διάλειμμα μέχρι τα Χριστούγεννα και θα έβγαιναν από Ιανουάριο στο ανακαινισμένο Teatro», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR