counter

Διάλεξαν τον πιο πρωτότυπο προορισμό για τον μήνα του μέλιτος! (Φωτογραφίες)

Διάλεξαν τον πιο πρωτότυπο προορισμό για τον μήνα του μέλιτος! (Φωτογραφίες)
Διάλεξαν τον πιο πρωτότυπο προορισμό για τον μήνα του μέλιτος! (Φωτογραφίες)

Απο την Πέπυ Τυλιγάδη

Για το γάμο τους προτίμησαν μια παραδοσιακή, ρομαντική τοποθεσία της Νότιας Ιταλίας. Ο μήνας του μέλιτος των Jessica Biel και Justin Timberlake, όμως, δεν είχε τίποτα το κλισέ. Οι νιόπαντροι επέλεξαν στον μήνα του μέλιτος τους να ανακαλύψουν την άγρια φύση της Αφρικής και προσγειώθηκαν στο Αεροδρόμιο Kilimanjaro της Τανζανίας, δύο μέρες μετά τον γάμο τους.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν σήμερα τους δείχνουν να φτάνουν στη Τανζανία με ιδιωτικό σκάφος και μετά να επιβιβάζονται σε ελικόπτερο για μια πτήση πάνω από το διάσημο Serengeti Park.

Ο Justin και η Jessica σύμφωνα με τις πληροφορίες έμειναν στο πολυτελές και πανάκριβο ξενοδοχείο Sasakwa Lodge. Όπως αναφέρει η ιστoσελίδα του ξενοδοχείου, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν στις εγκαταστάσεις του ιππασία, τοξοβολία, το γνωστό αγγλικό παιχνίδι κροκέτ, yoga και τένις.

Ανάμεσα στις πολλές δραστηριότητες που απόλαυσε το ζευγάρι ήταν βόλτες με τζιπ και πτήση με αερόστατο. Το ζευγάρι έμεινε στην Τανζανία για πέντε ημέρες και μετά αναχώρησε με ελικόπτερο για έναν ακόμη πρωτότυπο και εξωτικό προορισμό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR