counter

Διακοπές στην Μύκονο για την Μαρία Κίτσου (Φωτογραφίες)

Διακοπές στην Μύκονο για την Μαρία Κίτσου (Φωτογραφίες)
Διακοπές στην Μύκονο για την Μαρία Κίτσου (Φωτογραφίες)

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει αυτό το διάστημα η Μαρία Κίτσου.

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και γεμίζει τις μπαταρίες της για τη νέα σεζόν.

Η ίδια τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στη Μύκονο και πέρασε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές, θαυμάζοντας τις ομορφιές του κυκλαδίτικου νησιού.

Μάλιστα, η Μαρία Κίτσου δε δίστασε να δημοσιεύσει ανήμερα της Παναγίας και δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από το ταξίδι της στην Μύκονο.

Συγκεκριμένα, πόζαρε πιο αδύνατη από ποτέ στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου, με την εντυπωσιακή θέα.

Επιπρόσθετα, η Μαρία Κίτσου ευχαρίστησε όλους αυτούς που της ευχήθηκαν, αλλά διευκρίνισε πως δεν γιορτάζει τον Δεκαπενταύγουστο, αλλά στις 21 Νοεμβρίου.

«Χρόνια πολλά, καλά και ευτυχισμένα στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες και χίλια ευχαριστώ για τις ευχές σας,αν και γιορτάζω στις 21 Νοεμβρίου,έτσι για να ξέρετε..Εύχομαι να είστε καλά σε όποιο μέρος και να βρίσκεστε και να μην ξεχνάτε ότι πουθενά δεν θα είμαστε καλά αν δεν είμαστε πρώτα καλά μέσα μας.. .Σας στέλνω όλη μου την αγάπη!!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Κίτσου.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR