counter

Διαγωνιζόμενη του GNTM καταγγέλλει: "Με κακοποιούσε σεξουαλικά από τα 9 μου ο σύντροφος της μητέρας μου"

Διαγωνιζόμενη του GNTM καταγγέλλει: "Με κακοποιούσε σεξουαλικά από τα 9 μου ο σύντροφος της μητέρας μου"
Διαγωνιζόμενη του GNTM καταγγέλλει: "Με κακοποιούσε σεξουαλικά από τα 9 μου ο σύντροφος της μητέρας μου"

Αποκαλύψεις-σοκ από την Ειρήνη Μουντούκη, το plus size μοντέλο που κάνει καριέρα στο εξωτερικό και γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το GNTM το 2018. Η ίδια μιλώντας στη δημοσιογράφο Χρίσλα Γεωργακοπούλου, αποκάλυψε τη δική της ιστορία τρόμου, όταν για τέσσερα χρόνια ο σύντροφος της μητέρας της την παρενοχλούσε και την κακοποιούσε σεξουαλικά.

«Ήταν ουσιαστικά μια συνεχόμενη κατάσταση. Από τα 9 μέχρι τα 13 που πήγαινα Γυμνάσιο. Στη δική μου την περίπτωση ήταν ο σύντροφος της μητέρας μου. Ζούσαμε μαζί στο ίδιο σπίτι. Αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς με τους όρους, υπήρχε σεξουαλική παρενόχληση. Δεν υπήρχε διείσδυση.

Ιατροδικαστικά δεν θα υπήρχαν ευρήματα εκείνη τη στιγμή, αν υπήρχε καταγγελία. Ξεκίνησαν όλα πολύ αθώα. Ήταν ένας ευχάριστος άνθρωπος που ήθελε να μας φροντίζει να μας κάνει μπάνιο. Ήταν όλο και πιο στενή σωματικά η επαφή.

Πολλές φορές πέραν του ότι κρυβόταν πολύ καλά, αυτό που συμβαίνει μπροστά μας αρνούμαστε να το δούμε. Εγώ έφτασα να μιλήσω μετά τα 18. Με έσωσε το διάβασμα. Θα μπορούσα να έχω μπει στη διαδικασία χρήσης ουσιών. Μεγάλωσα και σε μια περιοχή που δεν θεωρείται και τόσο καλή, τη Δυτική Αττική. Τα ναρκωτικά για εμάς στο σχολείο ήταν μια καθημερινότητα. Κατάφερα να φύγω από το σπίτι και είπα πρέπει να ζήσω. Είμαι βαθιά ευγνώμων για το ένστικτο αυτοσυντήρησης μέσα μου.

Δεν είναι μόνο τα τέσσερα χρόνια που έζησα. Είναι όλη σου η ζωή. Δεν σε στιγματίζει μόνο, σου σκίζει τη σάρκα, την ψυχή και ύστερα καλείσαι μόνος σου να τα ξαναενώσεις. Είναι μια ζωή γεμάτη φόβο, γεμάτη ανασφάλεια, το να πέφτεις στο κρεβάτι σου και κυριολεκτικά να μην ξέρεις από που θα σου έρθει. Με κρίσεις άγχους, με κρίσεις πανικού, με κακοποιητικά επεισόδια» είπε, μεταξύ άλλων, η Ειρήνη Μπουντούκη.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR