counter

Διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος και τo αποκάλυψε ο ίδιος

Διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος και τo αποκάλυψε ο ίδιος
Διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος και τo αποκάλυψε ο ίδιος

Με καρκίνο του δέρματος διαγνώστηκε ο χολυγουντιανός ηθοποιός Hugh Jackman! Tην αποκάλυψη έκανε ο ίδιος σε εκατομμύρια followers του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου αναρτώντας μια φωτογραφία στην οποία απεικονιζόταν με επίδεσμο στην μύτη του μετά την αφαίρεση του καρκινώματος που εντόπισαν σε αυτήν οι γιατροί.

Το ύποπτο σημάδι στην μύτη του Hugh Jackman και η διάγνωση

Μετά την διάγνωση του Hugh Jackman με καρκίνο του δέρματος, εκείνος πλέον εξομολογήθηκε ότι ήδη έχει ξεκινήσει θεραπεία. Ένα "ύποπτο" σημάδι στην μύτη του ήταν αυτό που θορήβησε τον ηθοποιό. Έπειτα από πιεστική παρότρυνση της συζύγου του, ο Hugh Jackman επισκέφτηκε τον γιατρό και εκείνος έκανε την δυσάρεστη διάγνωση. Ο Jackman, διεγνώσθη με βασικοκυτταρικό καρκίνωμα, το οποίο συχνά μπορεί να κάνει την εμφάνισή του ως κόκκινο ή ωχρό σημάδι-ογκίδιο.Το ευτύχημα είναι ότι ο 45χρονος ηθοποιός επισκέφτηκε έγκαιρα τον γιατρό και έτσι πρόλαβε να ανακόψει την πορεία της ασθένειας στον οργανισμό του.

Η ανάρτηση του Ηugh Jackman στο Ιnstagram και η αποκάλυψη

Η φωτογραφία με τον επίδεσμο στην μύτη που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram συνοδεύτηκε την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου από μία λεζάντα με τα εξής εξομολογητικά λόγια του ηθοποιού: “Η σύζυγός μου Deborra μου είπε να πάω να κοιτάξω το σημάδι και κοίτα να δεις που τελικά είχε δίκιο. Μην είστε ανόητοι σαν εμένα. Κάντε συχνά εξετάσεις και μην ξεχνάτε να φοράτε αντηλιακό”. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR