counter

Διαθέτει τέλειες αναλογίες αλλά δεν μπορεί να αντισταθεί στους κουραμπιέδες!

Διαθέτει τέλειες αναλογίες αλλά δεν μπορεί να αντισταθεί στους κουραμπιέδες!
Διαθέτει τέλειες αναλογίες αλλά δεν μπορεί να αντισταθεί στους κουραμπιέδες!

κουραμπιέδες teaser

Η Βίκυ Καγιά ακόμη και μετά από τον χωρισμό της που όλες παχαίνουν, παραμένει μια κούκλα και διαθέτει ένα από τα πιο αδύνατα και γυμνασμένα κορμιά που κυκλοφορούν στις πασαρέλες, με αναλογίες "90-60-90". Ακόμα και η Βίκυ Καγιά όμως έχει τις αδυναμίες της… Δεν μπορεί με τίποτα να αντισταθεί σε ένα από τα παραδοσιακά ελληνικά γλυκά των Χριστουγέννων, τον κουραμπιέ.

Η Βίκυ Καγιά  δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες που ομολογουμένως μας… κόλασαν. Μία τεράστια κρυστάλλινη γυάλα με κουραμπιέδες φιγουράρει πρώτη μούρη στο σαλόνι του γνωστού μοντέλου.

Για να είμαστε ειλικρινείς η σαφής προτίμηση που δείχνει η Βίκυ Καγιά στους κουραμπιέδες μας προκαλεί μία σχετική έκπληξη καθώς οι κουραμπιέδες είναι αρκετά πιο παχυντικοί αλλά και λιγότερο υγιεινοί από τα μελομακάρονα. Συγκεκριμένα ένα μελομακάρονο έχει από 130 έως 150 θερμίδες ενώ ένας κουραμπιές έχει από 150 έως και 180 θερμίδες. Οι κουραμπιέδες έχουν και αρκετά μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά σε αντίθεση με τα μελομακάρονα γεγονός που τους κάνει αρκετά πιο παχυντικούς.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR