counter

Δια "χειρός" Βρεττάκου το φόρεμα της Αγγελικής Ηλιάδη

Δια "χειρός" Βρεττάκου το φόρεμα της Αγγελικής Ηλιάδη
Δια "χειρός" Βρεττάκου το φόρεμα της Αγγελικής Ηλιάδη

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ

Στα… χέρια του Βρεττού Βρεττάκου αφήνεται η Αγγελική Ηλιάδη για την ελληνική βραδιά της Eurovision.

Όπως αναφέρει σε αποκλειστικές της πληροφορίες η εφημερίδα Espresso, η όμορφη τραγουδίστρια, αναμένεται να κλέψει την παράσταση στον φετινό ελληνικό τελικό, καθώς θα φορέσει μία δημιουργία του γνωστού σχεδιαστή.

"Ετοιμάζουμε κάτι εντυπωσιακό και κάτι ξεχωριστό. Άλλωστε η Αγγελική έχει το σώμα και την προσωπικότητα να στηρίξει ένα πολύ εντυπωσιακό φόρεμα haute couture" λέει ο Βρεττός Βρεττάκος στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και συνεχίζει:"Θα είναι ιδιαίτερα διαφορετικό και προσαρμοσμένο στη χορογραφία που θα κάνει η Αγγελική".Όπως λένε οι πληροφορίες, οι πρόβες έχουν ήδη αρχίσει και το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, πρόσφατα εμφανίσθηκε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως θα ήθελε να ζήσει έναν παράφορο έρωτα. 

Όσο για τους χαρακτηρισμούς που δέχτηκε το τραγούδι της με το οποίο θα συμμετάσχει στον ελληνικό τελικό, από το Γιώργο Λιάγκα στο "Πρωινό mou", η Αγγελική Ηλιάδη, προτίμησε μέχρι σήμερα να μην απαντήσει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR