counter

Δημοτικές Εκλογές 2023: Θρίαμβος του Γιώργου Τσαλίκη στο Περιστέρι

Οι δημοτικές εκλογές 2023 πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στη χώρα μας.

Πολλοί ήταν και οι αναγνωρίσιμοι Έλληνες που τους ξέρουμε από τα καλλιτεχνικά τους επαγγέλματα που συμμετείχαν ως υποψήφιοι δήμαρχοι, δημοτικοί ή περιφερειακοί σύμβουλοι.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος για ακόμα μία φορά εκλέχθηκε, με χιλιάδες ψήφους, στις κορυφαίες θέσεις στο πολυπληθές ψηφοδέλτιο στο πλευρό του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη στο Περιστέρι.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής ο οποίος είναι αντιδήμαρχος πολιτισμού και κέντρων φιλίας στο Περιστέρι ευχαρίστησε τους πολίτες του δήμου που τον ψήφισαν, μέσα από ανάρτηση στο Instagram, αλλά και μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day.

"Καλημέρα & καλή εβδομάδα. Είναι 7 το πρωί, ήθελα να είμαι από τους πρώτους που θα υποδεχτώ εδώ στο δημαρχείο το δήμαρχο μετά την έκτη ιστορική του νίκη με 80%. Θέλω να σας πω ένα τεράστιο «ευχαριστώ» μέσα από τα βαθύ της καρδιάς μου που μου δίνετε ξανά την ευκαιρία να είμαι για άλλα πέντε χρόνια στο Περιστέρι, να αγωνιστώ για τον πολιτισμό που είναι η ζωή μου και για τα Κέντρα Φιλίας, εκεί που δέχτηκα τον πιο αήθη και βρόμικο πόλεμο. Με κατατάξετε στις πρώτες θέσεις με χιλιάδες ψήφους σε αυτόν τον τεράστιο, σπουδαίο και πολύ σημαντικό δήμο της χώρας μας. Είμαι εδώ, θα είμαι εδώ να αγωνίζομαι για το δίκαιο και το καλό κι εσείς μου αποδείξατε ότι το καλό πάντα νικάει. Σας ευχαριστώ απ’ τα βαθύ της καρδιάς μου. Σας ευχαριστώ πολύ για όλη την αγάπη και την στήριξη" είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης στο video στο Instagram.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Τσαλίκης στο "Happy Day" μετά την επανεκλογή του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR