counter

Δημόσιο ξέσπασμα της Μπέσσυ Γιαννοπούλου κατά της Πέμυ Ζούνη για το κόψιμο της συνέντευξης της!

Δημόσιο ξέσπασμα της Μπέσσυ Γιαννοπούλου κατά της Πέμυ Ζούνη για το κόψιμο της συνέντευξης της!
Δημόσιο ξέσπασμα της Μπέσσυ Γιαννοπούλου κατά της Πέμυ Ζούνη για το κόψιμο της συνέντευξης της!

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η διαμάχη ανάμεσα στην Πέμυ Ζούνη και την Μπέσσυ Γιαννοπούλου.

Συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες έχουν βρεθεί στα δικαστήρια μετά τις κατηγορίες της ηθοποιού προς την σκηνοθέτη.

Η Μπέσσυ Γιαννοπούλου έκανε γύρισμα για την μαγνητοσκοπημένη εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» και η συνέντευξη ήταν προγραμματισμένη να προβληθεί το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ.

Συγκεκριμένα, η συνέντευξη της δεν προβλήθηκε ποτέ μετά την παρέμβαση της δικηγόρου της Πέμυ Ζούνη στο τηλεοπτικό σταθμό.

Μετά από όλο αυτό το σκηνικό, η σκηνοθέτης ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook γράφοντας χαρακτηριστικά: «Παρακολουθώντας και τις σημερινές εξελίξεις σε πρωινή εκπομπή , μου γεννήθηκαν κάποια ερωτήματα...Υπάρχουν τελικά δύο μέτρα και δύο σταθμά για τα προσωπικά δεδομένα;;; Μάλλον έτσι πρέπει να είναι, πράγμα που συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις...ανάλογα με το πώς βολεύει τον καθένα...Το να μιλήσει κάποιος πάνω σε διάταξη που ο εισαγγελέας έχει εκδώσει επίσημα , είναι προσωπικά δεδομένα;; Δεν Είναι γεγονός;;;Το να βγαίνει η αντιδικη πλευρά στα κανάλια την προηγούμενη εβδομάδα και να μας ενημερώνει η ίδια τί έχει γράψει στην προσφυγή της με κάθε λεπτομέρεια , δεν είναι άραγε προσωπικά δεδομένα;;;
Τίνος προσωπικά δεδομένα είναι άραγε ;; Μηπως Δικά της;; Όταν τα εκθέτει η ίδια στα κανάλια με κάθε λεπτομέρεια;;; 
Τα ραβασάκια που η ίδια -μέσω των δικηγόρων της ,μας ενημέρωσε ότι έδωσε στον σύζυγό Της, δεν Ειναι προσωπικά δεδομένα;;;; 
Το ότι "υπέμενε ολο αυτόν τον εγκλεισμό ", που ταχα μου λέει για να πάρει απλά έναν ρόλο σε μια ταινία δεν είναι προσωπικά της δεδομένα;;;;; ...τα έχει η ίδια δημοσιοποιήσει στα κανάλια μέσω των δικηγόρων της όμως..Είναι λοιπόν δικαίωμα μου να σχολιάζω και να απαντώ και εγώ στον διασυρμό που η ίδια επιλέγει να μου κάνει στην τηλεόραση όταν με κατηγορεί ανοικτά για την " αρπαγή της ωραίας Ελένης ", και όχι μόνο Η διαφορά είναι ότι εδώ είναι ζωή, η ζωή μου και η ζωή του παιδιού μου, και όχι θέατρο. 
Είναι κρίμα λοιπόν να αφήνει να εννοείται οτι είχε ενημερωθεί από πριν για περιεχόμενο της συνέντευξης μου και "δημοκρατικά αποφάσισε να την κόψει ". Ξέρει καλά την μέθοδο γαρ. Γιατί με 10 δεύτερα τρέιλερ εικόνα δεν έχεις.»

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR