counter

Δημοσίευσε φωτογραφία της γκαρνταρόμπας της και μας έπεσε το σαγόνι!

Δημοσίευσε φωτογραφία της γκαρνταρόμπας της και μας έπεσε το σαγόνι!
Δημοσίευσε φωτογραφία της γκαρνταρόμπας της και μας έπεσε το σαγόνι!

Aπό την Νάνσυ Μητροπούλου

Φιγουράρει στην λίστα των εντυπωσιακών μοντέλων του κόσμου, πρωταγωνιστώντας σε καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας και σε εξώφυλλα κορυφαίων περιοδικών. Ο λόγος για το 26χρονο μοντέλο Rosie Huntington-Whiteley που "εισέβαλε" στον χώρο της μόδας σε ηλικία 15 ετών και έχει πια αποκτήσει οικονομική άνεση που της επιτρέπει να απολαμβάνει γκαρνταρόμπα, που όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες αποπνέει αίσθηση πολυτέλειας.

Επώνυμοι οίκοι μόδας όπως Ηermes, Chloe, Chanel και Luis Vuitton κατέχουν εξέχουσα θέση στις συλλογές που περιλαμβάνονται στο dressing room της. Η γκαρνταρόμπα της αποτελεί πόλος έλξης του ενδιαφέροντος πολλών fashionistas και εκείνη φαίνεται ότι απολαμβάνει τα κομμάτια που την απαρτίζουν καθώς θεωρείται πάντα καλοντυμένη.

Όπως αναφέρει η Daily Mail,η Rosie Huntington-Whiteley έχει δηλώσει ότι από πολύ μικρή ηλικία ενέταξε στην συλλογή ρούχων και παπουτσιών της δημιουργίες επώνυμων οίκων, αν και τα πρώτα της βήματα στο χώρο του modeling δεν προμήνυαν την μετέπειτα μεγάλη καριέρα της.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR