counter

Δημοσθένης Τζουμάνης: Η πρώτη ανάρτηση και το μήνυμα μετά την αποχώρησή του από το GNTM

Δημοσθένης Τζουμάνης: Η πρώτη ανάρτηση και το μήνυμα μετά την αποχώρησή του από το GNTM
Δημοσθένης Τζουμάνης: Η πρώτη ανάρτηση και το μήνυμα μετά την αποχώρησή του από το GNTM

Τα «φτερά», που έδωσε η εμπειρία με τα αγαπημένα πρόσωπα, φάνηκαν ιδιαίτερα χρήσιμα για κάποιους στη δοκιμασία αποχώρησης, που παρακολουθήσαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM.

Κρεμασμένοι στα 30 μέτρα, οι top 9, ποζάραν ως ήρωες της καθημερινότητας για τις ανάγκες καμπάνιας παπουτσιών, που τους ήθελε να… πετούν. Ο έμπειρος φωτογράφος Πάνος Γιαννακόπουλος, κατεύθυνε, τα παιδιά, καθώς το ζητούμενο δεν ήταν ένα κλικ αλλά ένα ολοκληρωμένο boomerang. Ο ρυθμός στην κίνηση και οι έξυπνες εναλλαγές στις πόζες, ήταν τα στοιχεία – κλειδιά, για το πετυχημένο αποτέλεσμα, αν και κάποιοι χάθηκαν στη …μετάφραση του concept.

Στο πλατό οι κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, ήρθαν αντιμέτωποι με τους ιπτάμενους υπερήρωες της μόδας και έκριναν τις κινούμενες εικόνες τους, εντοπίζοντας αδυναμίες σε πολλά σημεία.

Τα μοντέλα με τη χειρότερη επίδοση σε αυτή τη φωτογράφιση ήταν η Λία, η Μαριαγάπη και ο Δημοσθένης.

Τελικά από το GNTM αποχώρησε ο Δημοσθένης Τζουμάνης. Ο γνωστός και ως «Γύπας» στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram λίγο μετά την αποχώρησή του έγραψε: «G Y P A S is back. Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν......κι όμως , δεν τελείωσε τίποτα αδέρφια !!! Τώρα αρχίζουν τα καλύτερα. Αυτό το ταξίδι ήταν μόνο το ορεκτικό του Γύπα για να πάρει δυνάμεις και να συνεχίσει να πετάει πιο δυνατός από ποτέ!».

Ο Δημοσθένης δημοσίευσε παράλληλα ένα βίντεο στο οποίο μίλησε για την εμπειρία του στο GNTM.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR