counter

Δήμος Αναστασιάδης: Μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Τζένης Θεωνά

Δήμος Αναστασιάδης: Μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Τζένης Θεωνά
Δήμος Αναστασιάδης: Μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Τζένης Θεωνά

Τον πρώτο καρπό του έρωτά της από τον αγαπημένο της Δήμο Αναστασιάδη περιμένει με αγωνία η Τζένη Θεωνά. Η όμορφη ηθοποιός έχει μπει στον μήνα της και μέσα στις επόμενες ημέρες θα κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο της.

Η ίδια έχει αποχωρήσει από τα γυρίσματα της σειράς του Open που πρωταγωνιστούσε, ενώ πέρασε φυσικά την Καθαρά Δευτέρα με τον Δήμο Αναστασιάδη. Ο καλλιτέχνης δημοσίευσε μάλιστα και μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία μας έδειξε πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της Τζένης Θεωνά.

Η Τζένη Θεωνά μιλώντας σε παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People, μιλώντας για το φύλο του μωρού είχε δηλώσει: «Έχω την αίσθηση πως έχω εντρυφήσει στη γυναικεία ψυχολογία, κι αυτό επειδή αγαπώ πολύ τις γυναίκες – έχω πολλές φίλες και μια αδελφή με την οποία είμαστε πολύ κοντά. Σκεφτόμουν, λοιπόν, “τι θα κάνω αν είναι αγοράκι, πόσο εύκολα θα το καταλάβω, θα επικοινωνεί μόνο με τον μπαμπά του;”. Ακόμη δεν ξέρω φυσικά. Όταν όμως μάθαμε πως το μωράκι είναι αγόρι, ένιωσα πως δεν θα ήθελα τίποτα άλλο. Τώρα απολαμβάνω τη συγκατοίκησή μας και ανυπομονώ να τον γνωρίσω».


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR