counter

Δήμος Αναστασιάδης: Η αποκάλυψη για τις οικονομικές δυσκολίες με την Τζένη Θεωνά - "Υπήρχε εποχή που…"

Δήμος Αναστασιάδης: Η αποκάλυψη για τις οικονομικές δυσκολίες με την Τζένη Θεωνά - "Υπήρχε εποχή που…"
Δήμος Αναστασιάδης: Η αποκάλυψη για τις οικονομικές δυσκολίες με την Τζένη Θεωνά - "Υπήρχε εποχή που…"

Στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” μίλησε ο Δήμος Αναστασιάδης.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση του με την Τζένη Θεωνά, αλλά και την περίοδο των οικονομικών δυσκολιών που πέρασαν.

Δείτε επίσης! Τζένη Θεωνά: "Ο γιος μου με έχει ρωτήσει αν είμαι έγκυος λόγω ενός φουσκώματος"

Όσα είπε ο Δήμος Αναστασιάδης

«Όταν με ρωτάνε πότε θα παντρευτούμε με τη Τζένη και πότε θα βαφτίσουμε το παιδί, ρίχνω την ασπίδα μου κι απαντώ ότι πρόκειται για ένα θέμα που αφορά μόνο εμάς. Θα το κάνουμε με τον τρόπο μας και θα είναι έτσι όπως εμείς ονειρευόμαστε», δήλωσε αρχικά.

«Αν μου έλεγαν όταν γνωριστήκαμε με τη Τζένη ότι θα είμαστε μαζί εννέα χρόνια, θα έλεγα ότι κάποιος με δουλεύει. Κι εκεί είναι που έρχεται και το αναπάντεχο, ποτέ μη βάζεις τη λογική σου στα κομμάτια του έρωτα και των σπουδαίων πραγμάτων. Δε πάει βάσει προγράμματος, είναι στο ανεξέλεγκτο, στο ξέφρενο, εκεί που δε μπορείς να ελέγξεις τίποτα», πρόσθεσε ο Δήμος Αναστασιάδης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν με τη Τζένη Θεωνά ως ζευγάρι.

«Υπήρχε εποχή που δεν είχα φράγκο στην τσέπη μου και δεν είχε ούτε η Τζένη. Είχαμε από πέντε ευρώ ο καθένας. Έχουμε συνδεθεί τόσο πολύ με τη Τζένη, κι έχουμε περάσει πολλά στάδια και για αυτό χαίρομαι που υπάρχει αυτός ο άνθρωπος. Η Τζένη έχει φτάσει στο σημείο να βάλει βενζίνη και να δώσει την ταυτότητά της, γιατί δεν είχε ούτε πέντε ευρώ. Ήμασταν σε αυτήν τη φάση, αλλά το αντιμετωπίσαμε με χαμόγελο, είπαμε δεν πειράζει, θα τα καταφέρουμε», αποκάλυψε.

«Αν είμαι χαρούμενος και περήφανος για κάτι, είναι ότι δεν πούλησα ποτέ την αισθητική μου», κατέληξε ο Δήμος Αναστασιάδης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR