counter

Δήμος Αναστασιάδης: "Αποφασίσαμε με την Τζένη μέσα στο σπίτι να μην υπάρχει ούτε ακουστική κιθάρα"

Δήμος Αναστασιάδης: "Αποφασίσαμε με την Τζένη μέσα στο σπίτι να μην υπάρχει ούτε ακουστική κιθάρα"
Δήμος Αναστασιάδης: "Αποφασίσαμε με την Τζένη μέσα στο σπίτι να μην υπάρχει ούτε ακουστική κιθάρα"

Ο Δήμος Αναστασιάδης ήταν καλεσμένος την Πέμπτη 16/11 στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Fay’s Time».

Μέσα σε όλα ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στη Τζένη Θεωνά και στην οικογένειά τους αποκαλύπτοντας τον λόγο που αποφάσισαν μέσα στο σπίτι να μην υπάρχει ούτε ακουστική κιθάρα.

Όσα είπε ο Δήμος Αναστασιάδης

«Επειδή είμαι ταγμένος στη μουσική, παραείμαι. Νομίζω ότι σε όλα τα πράγματα που καταπιάνομαι είμαι εκεί, δεν είμαι multy, να κάνω τρία πράγματα ταυτόχρονα. Δίνομαι, οπότε αποφασίσαμε ότι μέσα στο σπίτι δεν θα υπάρχει ακουστική κιθάρα. Γιατί μπορεί να μπω σε άλλον κόσμο. Μια μέρα περίπου τα πέταξε η Τζένη από το μπαλκόνι, όχι εντάξει», ανέφερε αρχικά ο Δήμος Αναστασιάδης.

Δείτε επίσης - Τζένη Θεωνά: "Υπάρχει κίνδυνος να μην γίνεις ποτέ ξανά ζευγάρι με τον σύντροφό σου, μετά τον ερχομό του παιδιού"

«Είχα ένα χώρο στο σπίτι, το home studio που έγραφα εκεί τα τραγούδια μου, μελετούσα μουσική και κατάλανα ότι περνάει ο χρόνος χωρίς να συνειδητοποιώ τι χάνω μέσα στο σπίτι. Λέω “κάτι δεν γίνεται καλά”. Ξύπνησα γιατί κατάλαβα ότι αυτοί που ασχολούνται με τη μουσική, με κάτι που μπορεί να τους πάρει πάρα πολύ χρόνο, χάνεις μέσα από το κομμάτι που λέγεται οικογένεια», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

«Είπα ότι θα φτιάξω έναν χώρο, ένα στούντιο και όταν είμαι σπίτι, είμαι σπίτι και όταν είμαι εκεί, είμαι εκεί. Λειτουργεί καλύτερα όλο αυτό. Όταν κάνεις οικογένεια δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Κι εμένα μου λείπει πάρα πολύ, είμαστε με μια βαλίτσα στο χέρι» κατέληξε ο Δήμος Αναστασιάδης.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Δήμος Αναστασιάδης στη συνέντευξή του:

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας – ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR