counter

Δημητρίου: Η αποκαλυπτική συνέντευξη και οι ενδοιασμοί της για την διαφήμιση που πρωταγωνιστεί

Δημητρίου: Η αποκαλυπτική συνέντευξη και οι ενδοιασμοί της για την διαφήμιση που πρωταγωνιστεί
Δημητρίου: Η αποκαλυπτική συνέντευξη και οι ενδοιασμοί της για την διαφήμιση που πρωταγωνιστεί

Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town, για την νέα της διαφήμιση, για τις πλαστικές, αλλά και για την τάση αυτοκτονίας που είχε.

Είχατε ενδοιασμούς για τη διαφήμιση που κάνατε;

Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό από την πρώτη στιγμή που έγινε η πρόταση. Αν ήξερα ότι θα βγει κάτι χάλια, δεν θα το έκανα. Τη στιγμή που με εκφράζει και με γεμίζει, γιατί να μην το τολμήσω; Έκανα τη συγκεκριμένη διαφήμιση και έφτασε τις 2.εκατ. προβολές προτού καν κυκλοφορήσει το τηλεοπτικό σποτ. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει πουθενά στα χρονικά.

Ισχύει ότι πήρατε ένα τεράστιο ποσό για τη διαφήμιση;

Πήρα τα χρήματα που πίστευα ότι έπρεπε να πάρω. Ύστερα από 45 χρόνια καριέρας, έχω την εμπειρία να διεκδικώ ό,τι μου αξίζει.

Πόσες πλαστικές επεμβάσεις έχετε κάνει;

Έχω κάνει τα πάντα από πλαστικές, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το δηλώσω. Και θα το κάνω ξανά. Δεν μπορεί τα «λεμονάκια» να γίνουν από μόνα τους ολόκληρη «πορτοκαλιά», μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Είναι δικαίωμά μου να κάνω ό,τι θέλω. Έχουν βγει και τα «νήματα» τώρα, μια χαρά.

Κάποιοι δηλώνουν ότι έχετε παραμορφωθεί από τις πλαστικές.

Τους απαντάω ό,τι είχε απαντήσει μια μέρα η Ναταλία Γερμανού: «Παιδιά, αν νομίζετε ότι σηκώθηκε λίγο παραπάνω το φρυδάκι μου, να πάω να το φτιάξω». Κατά τα άλλα, βλέπετε πουθενά πάνω μου κανένα κόψιμο; Φαίνονται τίποτα ράμματα; Αφού η επιστήμη έχει προχωρήσει, γιατί να μην την εκμεταλλευτούμε; Όλες έχουν τραβηχτεί, από τα 17 τους ακόμη ξεκινούν τα πρώτα μπότοξ.

Έκτοτε είχατε ξανά σκέψεις αυτοκτονίας;

Ούτε η οικογένειά μου δεν ξέρει ότι προσπάθησα να αυτοκτονήσω. Σήμερα το εξομολογούμαι για πρώτη φορά. Ήθελα να «φύγω» χωρίς καν να τους αποχαιρετήσω. Όταν συνήλθα, είπα στον εαυτό μου «τι πήγες να κάνεις»; Κατάλαβα ότι δεν έχω κανένα δικαίωμα να αφαιρέσω εγώ η ίδια τη ζωή μου. Από τότε δεν έκανα ποτέ ξανά τέτοιες σκέψεις. Κατάλαβα ότι η Παναγία είχε δίκιο. Δεν έπρεπε να φύγω, είχα μια οικογένεια να προσέχω πίσω μου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR