counter

Δημήτρης Τσέλιος: Μιλά ο νεαρός σύντροφος της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: "Η σχέση μας είναι καρμική"

Δημήτρης Τσέλιος: Μιλά ο νεαρός σύντροφος της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: "Η σχέση μας είναι καρμική"
Δημήτρης Τσέλιος: Μιλά ο νεαρός σύντροφος της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: "Η σχέση μας είναι καρμική"

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου - Δημήτρης Τσέλιος

Ο Δημήτρης Τσέλιος είναι ένας ηθοποιός χαμηλών τόνων και ενώ έχει συμμετάσχει σε αρκετές ταινίες, τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν έντονα πάνω του μετά το χθεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του FTHIS.GR, αφού εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα είναι ζευγάρι με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Το FTHIS.GR έψαξε και βρήκε παλιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Δημήτρης Τσέλιος, ο οποίος μιλούσε για την σχέση τους.

Ενδεικτικό της εκτίμησης, του σεβασμού και της έλξης που υπήρχε μεταξύ τους ήταν τα λόγια θαυμασμού του Δημήτρη Τσέλιου όταν έπαιξε τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στην τωρινή σύντροφό του Ελισάβετ Κωνσταντινίδου το 2008 στη Βέτα Queen, το σίριαλ του ALPHA.

Είχε δηλώσει για την τηλεοπτική του μητέρα "Βέτα Queen", ότι η Ελισάβετ είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος για τη ζωή του, θεωρεί τη συνεργασία τους καρμική και νιώθει πολύ όμορφα που βρίσκεται μαζί της και στο θέατρο!


«Δεν είναι η πρώτη φορά που παίζω στην τηλεόραση, είναι όμως η πρώτη που έχω βασικό ρόλο παίζοντας σε όλα τα επεισόδια μιας σειράς» λέει ο ίδιος. «Εχω περάσει από σειρές αυτοτελών επεισοδίων, όπως οι “Πεθερές”, “Σε είδα” κ.ά., ωστόσο είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι... μεγαλύτερο».

- Πώς είναι η σχέση σου με την Ελισάβετ;

"Η Ελισάβετ είναι πρώτα άνθρωπος και μετά ηθοποιός. Έχω κερδίσει πάρα πολλά από εκείνη. Έχω εξελιχθεί δίπλα της, έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα".


- Πώς ξεκίνησε η συνεργασία σας;

Ο υπεύθυνος της PLD με είδε πέρυσι στην παράσταση «Το τρένο θα σφυρίξει τρεις φορές» και με κάλεσε γι’ αυτό το ρόλο. Ούτε η Ελισάβετ γνώριζε κάτι ούτε εγώ. Επέλεξαν, λοιπόν, εμένα και ρώτησαν στη συνέχεια την Ελισάβετ αν δέχεται. Φυσικά είπε «ναι», καθώς θεώρησε καλό το ότι είχαμε ξαναδουλέψει. Εγώ το θεώρησα καρμικό!


- Η σχέση σου με την τηλεοπτική σου αδελφή Φανή Αποστολίδου;

Η Φανή είναι μαθήτρια της Ελισάβετ και τη γνώρισα μέσω εκείνης. Είναι μια κοπέλα που νομίζω ότι ο καθένας θα ήθελε να βγει για να πιει έναν καφέ μαζί της. Εχουμε το ίδιο χιούμορ και νομίζω ότι εγώ, η «μάνα» μου και η «αδερφή» μου θα είμαστε ένα πολύ δυναμικό τρίο".

Εδώ μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και να διαβάσετε τον αποκλειστικό ρεπορτάζ του FTHIS.GR για τη γνωριμία τους που ξεκινά από το 2005 και πώς αυτή εξελίχθηκε σε σχέση.

Επί του θέματος τέθηκε και η εκπομπή "Μεσημεριανή Μελέτη". Δείτε το video.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR