counter

Δημήτρης Ταταράκης: Αποκαλύπτει αν θα τον δούμε στον επόμενο κύκλο του GNTM

Δημήτρης Ταταράκης: Αποκαλύπτει αν θα τον δούμε στον επόμενο κύκλο του GNTM
Δημήτρης Ταταράκης: Αποκαλύπτει αν θα τον δούμε στον επόμενο κύκλο του GNTM

Αρκετά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρώην σύντροφο της Ελευθερίας ΕλευθερίουΔημήτρη Ταταράκη, να παίρνει μέρος στον τρίτο κύκλο του GNTM.

Ο ίδιος, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και την Μαρία Κοκολάκη και διέψευσε το γεγονός ότι θα τον δούμε στον επόμενο κύκλο του reality μόδας.

 «Δεν είναι εύκολο να είσαι μοντέλο στην εποχή μας, πρέπει να είσαι καλός για να πετύχεις και να βγάλεις κάποια χρήματα. Δεν υπάρχουν τα λεφτά που έβγαζαν παλιά… επί ΠΑΣΟΚ που λέμε. Έχω τελειώσει μια σχολή personal και σπουδάζω ακόμη Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.

Δεν ξέρω γιατί έγινε όλο αυτό με το GNTM, Κουλό. Ένας φίλος που μένει στη Χαβάη, ο Στέφανος Γιαννακόπουλος, μου λέει θα σου δηλώσω συμμετοχή στο GNTM και θα δηλώσω και για μένα, για πλάκα. Αν με πάρουν τηλέφωνο δεν θα πάω. Δεν υπάρχει λόγος. Άμα θες να γίνεις μοντέλο κάνε αυτό που έκανα εγώ και έγινα. Έχεις δει κανέναν να βγαίνει από το παιχνίδι και να είναι μοντέλο; Άμα ναι, πήγαινε.

Του χρόνου που θα είναι και με αγόρια το GNTM, ως τηλεθεατής θα περάσω τέλεια. Θα γελάσω. Κριτής θα πήγαινα. Νομίζω θα τους πειράζω, αλλά σιγά μη με πάρουν», είπε ο Δημήτρης Ταταράκης.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, όλα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ταταράκης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR