counter

Δημήτρης Σταρόβας: "Μου πήρε 20 χρόνια να ξεχρεώσω, με διέλυσε ψυχικά"

Δημήτρης Σταρόβας: "Μου πήρε 20 χρόνια να ξεχρεώσω, με διέλυσε ψυχικά"
Δημήτρης Σταρόβας: "Μου πήρε 20 χρόνια να ξεχρεώσω, με διέλυσε ψυχικά"

Ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της Ερτ με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Μέσα σε όλα ο καλλιτέχνης μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε ενώ αποκάλυψε πως του πήρε 20 χρόνια να ξεχρεώσει την επιχείρησή του.

Όσα είπε ο Δημήτρης Σταρόβας

«Το 2001 είχα ανοίξει ένα μαγαζί με μουσικά όργανα και εξελίχθηκα σε «απο-χειρηματία». Βρέθηκα εγκλωβισμένος με κάτι χρέη, μην σας πω. Το μαγαζί ήταν στην Θεσσαλονίκη. Με έπιασε μια απέχθεια για τα καλλιτεχνικά εκείνη την εποχή. Είναι όλα ρευστά είτε είναι στίχος είτε τραγούδι είτε ενορχήστρωση είτε επιλογή οργάνου είτε λέξη σε κάποιο κείμενο μπορεί να γίνει καλό με πέντε, δέκα διαφορετικούς τρόπους. Μπορεί να σε μπλοκάρει αυτό. Ένιωσα ότι πνίγομαι και έτσι ήθελα κάτι πιο εύκολο κι αποφάσισα να ανοίξω ένα μαγαζί» είπε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Με διέλυσε ψυχικά. Δεν είχα καημό να γίνω γνωστός. Ήταν και ένα σχολείο, είδα διαφορετικά τα πράγματα… Μου πήρε 20 χρόνια να ξεχρεώσω την επιχείρησή μου. Μέχρι να ξεχρεώσω, δημιούργησα άλλα» πρόσθεσε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Δείτε επίσης - Δημήτρης Σταρόβας: Αποκάλυψε on air την κρίση στη σχέση με τη σύντροφό του! Η αντίδραση Λιάγκα

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο Δημήτρης Σταρόβας:  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR