counter

Δημήτρης Σταρόβας: "Αυτό που µε το παραμικρό πηγαίνουν στον ψυχολόγο το θεωρώ υπερβολή"

Δημήτρης Σταρόβας: "Αυτό που µε το παραμικρό πηγαίνουν στον ψυχολόγο το θεωρώ υπερβολή"
Δημήτρης Σταρόβας: "Αυτό που µε το παραμικρό πηγαίνουν στον ψυχολόγο το θεωρώ υπερβολή"

Τη νέα του συνέντευξη παραχώρησε στη Real News ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο γνωστός καλλιτέχνης φέτος επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από το Your Face Sounds Familiar, αλλά και θεατρικά μέσα από την παράσταση Toc Toc στο Θέατρο Ήβη

Ακολουθεί απόσπασμα από τη συνέντευξη του Δημήτρη Σταρόβα…

Τι συμβαίνει µε την παράσταση Toc Toc;

Είναι έξι άνθρωποι που έχουν κλείσει ραντεβού µε έναν ψυχίατρο και συναντιούνται στο ιατρείο του. Ο γιατρός, όµως, δεν εµφανίζεται ποτέ. Εµφανίζεται µια βοηθός, που λέει ότι τώρα θα έρθει, πιο ύστερα θα έρθει και τελικά δεν έρχεται ποτέ… Στο διάστηµα αυτό και οι έξι -τρεις άντρες, τρεις γυναίκες (σ.σ.: Κώστας Σπυρόπουλος, ∆ηµήτρης ΣταρόβαςΝίκος ΠολυδερόπουλοςΒίβιαν Κοντοµάρη, Κατερίνα Θεοχάρη, Γιούλη Τσαγκαράκη) γνωρίζονται και αποφασίζουν να κάνουν ένα group therapy από µόνοι τους. Στο τέλος συµβαίνει µια µεγάλη ανατροπή. Εγώ κάνω αυτόν που έχει το «ζιλ ντε λα τουρέτ», ένα σύνδροµο που βρίζεις χωρίς να το θέλεις… Τα σύνδροµα από τα οποία πάσχουµε και οι έξι είναι υπαρκτά και πραγµατικά. Όταν είδα βίντεο µε άτοµα που έχουν το «ζιλ ντε λα τουρέτ», έπαθα πλάκα!

Έχεις απευθυνθεί σε ειδικό προκειμένου να διαχειριστείς κάποιες δύσκολες καταστάσεις;

Όχι, αν και δεν το κατηγορώ. Απλώς µε ενοχλεί η υπερβολή. Έχω έναν φίλο πλούσιο που έκανε παιδί και πήρα να ρωτήσω πώς τα πηγαίνει. Ενώ περίµενα να είναι µες στην τρελή χαρά, µου είπε: «Είµαστε χάλια µετά τη γέννα και η γυναίκα µου έκανε µια ραγάδα και θα πάµε σε ψυχολόγο». Αυτό που µε το παραμικρό πηγαίνουν στον ψυχολόγο το θεωρώ υπερβολή. Είµαι λίγο εγωιστής, πιστεύω ότι µπορώ να το λύσω µέσα από κουβέντες µε τον εαυτό µου, µε ανθρώπους ενδιαφέροντες. Αυτό είναι ένα είδος ψυχοθεραπείας. Να µιλάς µε φίλους και να µοιράζεσαι. Αν µιλούσαµε παραπάνω µμεταξύ µας, θα ήταν καλύτερα. Είναι της µόδας, όπως οι διατροφολόγοι. Εκεί διαφωνώ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR