counter

Ο Δημήτρης Σκουλός εξηγεί το λόγο που οι άντρες μοντέλα δεν κάνουν καριέρα στην Ελλάδα

Ο Δημήτρης Σκουλός εξηγεί το λόγο που οι άντρες μοντέλα δεν κάνουν καριέρα στην Ελλάδα
Ο Δημήτρης Σκουλός εξηγεί το λόγο που οι άντρες μοντέλα δεν κάνουν καριέρα στην Ελλάδα

Ο Δημήτρης Σκουλός είναι αδιαμφισβήτητα, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής σεζόν. Ο πετυχημένος φωτογράφος, ο οποίος συστήθηκε καλύτερα στο τηλεοπτικό κοινό ως κριτής του GNTM μίλησε στη Realnews για το χώρο της μόδας στην Ελλάδα.

Ο Δημήτρης Σκουλός εξήγησε το λόγο που οι άντρες μοντέλα δεν μπορούν να κάνουν καριέρα στην Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι η χώρα μας έχει αρκετούς άντρες στο χώρο του modeling.

 «Υπάρχει μεγάλη δημιουργικότητα στην Ελλάδα. Δηλαδή, έχει πάρα πολύ καλούς φωτογράφους, καλούς στιλίστες, καλούς μακιγιέζ και κομμωτές. Πολλές μεγάλες, ξένες παραγωγές έρχονται εδώ να δουλέψουν. Είμαστε άνθρωποι, ως Έλληνες, που θα βγάλουμε εις πέρας το αποτέλεσμα, εκεί που οι ξένοι σταματούν, σε πολύ δύσκολες συνθήκες». Δηλαδή βρέχει κι εμείς βρίσκουμε τρόπο να συνεχίσουμε τη φωτογράφιση, χωρίς να φανεί ότι βρέχει. Δεν έχει ήλιο, π.χ, και βγαίνουμε με μαγιό, λες και είμαστε στην Καραϊβική. Ενώ έξω είναι διαφορετικά. Οι φωτογράφοι εκεί δεν δουλεύουν όπως εμείς. Βιομηχανία βεβαίως και υπάρχει στην Ελλάδα, ενώ γίνονται και μεγάλες παραγωγές. Όσον αφορά τα μοντέλα, έχουμε κάποιες Ελληνίδες, όχι αρκετές, όσες θα ήθελα εγώ. Αυτό στο οποίο σκίζει η Ελλάδα είναι στους άντρες μοντέλα. Έχουμε πάρα πολύ καλά μοντέλα άντρες, αλλά η αντρική μόδα στα περιοδικά της Ελλάδας δεν είναι τόσο ισχυρή όσο η γυναικεία. Μην ξεχνάμε ότι η μόδα έχει συνδεθεί με την ομορφιά, η οποία έχει συνδεθεί με τη γυναίκα», εξήγησε ο Δημήτρης Σκουλός.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR