counter

Δημήτρης Σκουλός: “Δεν το παίζω ανήξερος για το bullying που δεχόταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου”

Δημήτρης Σκουλός: “Δεν το παίζω ανήξερος για το bullying που δεχόταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου”
Δημήτρης Σκουλός: “Δεν το παίζω ανήξερος για το bullying που δεχόταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου”

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και τον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο, μίλησε την Τετάρτη 16/11 ο Δημήτρης Σκουλός.

Ο γνωστός φωτογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σχετικά με το bullying που δεχόταν, όταν συμμετείχαν στο GNTM.

Όσα είπε ο Δημήτρης Σκουλός για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Δε μπορώ να μιλήσω για άλλον. Τα άκουσα, τα διάβασα, δε το παίζω ανήξερος αλλά δε μπορώ να μιλήσω στη θέση κάποιου άλλου. Δε θα πω ούτε ναι ούτε όχι για το αν μου είχε πει κάτι η Ηλιάνα. Αν θέλει να πει η Ηλιάνα κάτι επειδή ήμουν δίπλα, ευχαρίστως. Αλλά εγώ, δε μπορώ να μιλήσω στη θέση κάποιου άλλου. Καλό είναι τα προβλήματα να λύνονται και για εμένα, καλό είναι, να λύνονται εκείνη τη στιγμή.Μιλήσαμε με την Ηλιάνα. Η Ηλιάνα είναι φίλη μου, και η Έλενα, και με τη Ζενεβιέβ μιλάω συνέχεια. Είναι καλά κορίτσια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκουλός.

Δείτε επίσης - Δημήτρης Σκουλός: “Με την Βίκυ Καγιά δεν ήμασταν φίλοι, ούτε θα γίνουμε”- Έτσι ενημερώθηκε πως δεν θα είναι στο GNTM

Σχετικά με το φετινό GNTM και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης ο γνωστός φωτογράφος τόνισε: «Δε βλέπω GNTM γιατί δε βλέπω τηλεόραση. Πως πάει; Δε πηγαίνει τόσο καλά όσο άλλες χρονιές; Είδες τελικά που μερικές φορές οι αλλαγές δεν είναι για καλό; Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει του χρόνου.Εμένα με λυπεί αν δε γίνει του χρόνου γιατί είναι ένα πρότζεκτ που το αγαπώ πολύ».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR