counter

Δημήτρης Ρίζος: "Προσευχόμαστε να βγει από το κώμα ο γιος μας"

Δημήτρης Ρίζος: "Προσευχόμαστε να βγει από το κώμα ο γιος μας"
Δημήτρης Ρίζος: "Προσευχόμαστε να βγει από το κώμα ο γιος μας"

Δημήτρης Ρίζος

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Ρίζο καθώς στην εντατική νοσηλεύεται ο γιος του, Απόστολος. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso o γιος του Δημήτρη Ρίζου δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή ύστερα από τροχαίο ατύχημα που είχε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Ο 33χρονος γιος του Δημήτρη Ρίζου, Απόστολος, φεύγοντας από το γήπεδο των νοτίων προαστίων κατευθύνθηκε με την μικρού κυβισμού μηχανή του προς το bar-restaurant της περιοχής το οποίο βρισκόταν σε κοντινή απόσταση. Για κακή του τύχη, ενώ είχε το κράνος του μαζί του δεν το φορούσε. Ο γιος του Δημήτρη Ρίζου συγκρούστηκε με μικρή ταχύτητα με διερχόμενο αυτοκίνητο όμως το γεγονός ότι είχε απροστάτευτο το κεφάλι του είχε αποτέλεσμα να υποστεί  κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.Παραμένει διασωληνωμένος και σε πλήρη καταστολή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Ο Δημήτρης Ρίζος δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Espresso: "To μόνο που κάνουμε είναι να προσευχόμαστε στον Θεό να βγει από το κώμα. Οι γιατροί μας έχουν πει ότι είναι δύσκολη η κατάσταση, αλλά εμείς ελπίζουμε."

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR