counter

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ο θάνατος των γονιών του, ο χωρισμός από την Ιλένια Ουίλιαμς και η σχέση τους σήμερα

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ο θάνατος των γονιών του, ο χωρισμός από την Ιλένια Ουίλιαμς και η σχέση τους σήμερα
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ο θάνατος των γονιών του, ο χωρισμός από την Ιλένια Ουίλιαμς και η σχέση τους σήμερα

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Ο ίδιος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απώλεια των γονιών του, την προσωπική του ζωή, τον χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς και τη σχέση τους σήμερα.

«Το 2019 έχασα και τους δυο γονείς μου μέσα σε 6 μήνες και χώρισα. Τα τελευταία 2 χρονιά τα έχω αλλάξει όλα στη ζωή μου. Χώρισα, μετακόμισα, άλλαξα ως και το αυτοκίνητό μου. Άλλαξα δυο δουλειές. Μέσα σε δύο χρόνια άλλαξα τα πάντα. Για τους γονείς μου είναι εάν «δωμάτιο» που δεν έχω μπει ακόμη. Είναι από δειλία. Δεν έχω κοιτάξει στα ματιά αυτό που συνέβη τότε. Τώρα μου λείπουν πολύ οι γονείς μου και πρακτικά και ουσιαστικά. Η μαμά μου θα χαιρόταν να με δει να δουλεύω με την Ελένη Μενεγάκη» είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Σχετικά με την προσωπική του ζωή ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Δεν είναι στη φύση μου να είμαι μονός μου, μου αρέσει η συντροφικότητα. Θα ήθελα να έχω ένα παιδί και να κάνω μια οικογένεια, αλλά αν δεν βγει, δεν θα πιέσω ούτε εμένα ούτε τον άλλον άνθρωπο.

Με την Ιλένια ήμασταν 5 χρονιά μαζί και τελευταία 3 συγκατοικούσαμε. Την αγαπώ πολύ, την εκτιμώ, είναι ένας πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος η Ιλένια. Όμως για να μη γίνει σημαίνει πως για κάποιον λόγο δεν έγινε. Δεν είναι κλισέ αυτό είναι καλό και για τους δύο. Κρατάμε επαφές με την Ιλένια, θέλαμε λίγο το χρόνο μας. Από ένα σημείο και μετά αποκαταστήσαμε την σχέση μας. Στην αρχή υπήρχαν κάποιες προστριβές, νεύρα, κάποια απωθημένα, λίγο θέλεις τον χρόνο σου. Ενίοτε φιλοξενεί τον Κούπερ. Είναι ένας από τους ανθρώπους που θέλω να προσέχω και να προστατεύω πάντα».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR