counter

Δημήτρης Ουγγαρέζος - Νίκος Μουτσινάς αλληλο- καρφώθηκαν: "Πηγαίνετε άπατοι"

Δημήτρης Ουγγαρέζος - Νίκος Μουτσινάς αλληλο- καρφώθηκαν: "Πηγαίνετε άπατοι"
Δημήτρης Ουγγαρέζος - Νίκος Μουτσινάς αλληλο- καρφώθηκαν: "Πηγαίνετε άπατοι"

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά και της εκπομπής "Νικ ο κλοκ" βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 11 Φεβρουαρίου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, οι καυστικές ατάκες μεταξύ των δύο παρουσιαστών ήταν αλλεπάλληλες, ενώ δεν έλειψε και το "αλληλοκάρφωμα". Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στην ελιά που έχει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο πρόσωπό του, σπεύδοντας εκείνος να αφήσει την αιχμή του: «Η ελιά είναι της μανούλας μου και θα την κρατήσω, παρά το γεγονός ότι στις πρώτες χρονιές του Δέστε Τους που πηγαίνατε άπατοι μου λέγατε να την βγάλω»!

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την ατάκα του Δημήτρη Ουγγαρέζου λέγοντας «Και συνεχίζουμε και φέτος που πηγαίνετε άπατοι, πάλι να το σχολιάζουμε»!

Δείτε το video:

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στον Νίκο Μουτσινά, μεταξύ άλλων και για τους παρουσιαστές της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης Γιώργο Λιάγκα και Πέτρο Κωστόπουλο. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δήλωσε ότι "θεωρεί ακόμα φίλο του τον Γιώργο Λιάγκα και με τον Πέτρο Κωστόπουλο δεν είναι φίλος αλλά..όλα κερδίζονται!'".

Συγκεκριμένα είπε μεταξύ άλλων: "Τώρα που τα πράγματα είναι πιο καθαρά, μπορώ να πω ότι δεν έχω μετανιώσει ούτε ένα δευτερόλεπτο. Υπάρχει η ιδέα ότι η λογική έλεγε να παραμείνω και το συναίσθημα να φύγω. Είναι λίγο ανάποδα τα πράγματα! Η λογική μου έλεγε να πάω στο δοκιμασμένο που ήξερα που πατούσα και το συναίσθημα έλεγε εκεί που ξεκίνησες. Ευχαριστώ τα παιδιά για όσα πήρα κοντά τους, όσο συνεργαστήκαμε και έχω μόνο καλά να θυμάμαι. (...) Ακόμα λέω ότι ο Γιώργος είναι φίλος μου. Φίλοι μου είναι δύο στην τηλεόραση, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Γιώργος Λιάγκας! Με τον Κωστόπουλο δεν είμαστε φίλοι, όπως με τον Γιώργο, όλα όμως κερδίζονται. Μπορεί να γίνω φίλος με τον Πέτρο.»

Δείτε το video:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR