Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκαλύπτει στο FTHIS.GR την αγαπημένη του συνταγή για τα Χριστούγεννα. Φυσικά, δεν είναι άλλη από την γεμιστή γαλοπούλα με κουκουνάρια και σταφίδες, η οποία είναι λίγο ιδιαίτερη.
Ποια είναι, όμως, η συνταγή που ακολουθεί;
Αλευρώνουμε το κοτόπουλο και το σοτάρουμε σε μία κατσαρόλα μαζί με ψιλοκομμένο κρεμμύθι και βάζουμε αλάτι-πιπέρι. Στη συνέχεια, το σβήνουμε με κόκκινο κρασί και ρίχνουμε τριμμένες ντομάτες και τον ντοματοχυμό και αφήνουμε το φαγητό σε σιγανή φωτιά. Λίγο πριν γίνει το κοτόπουλο, προσθέτουμε τα κουκουνάρια και τις σταφίδες.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)