counter

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η απάντηση για την αντίδραση της Έλενας Χριστοπούλου στο “Πρωινό μας”- “Έλα παραδέξου ότι…”

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από την εκπομπή του στον ραδιοφωνικό σταθμό “My Radio 104,6” απάντησε για την αντίδραση που είχε η Έλενα Χριστοπούλου στο πρωινό μαγκαζίνο του ΣΚΑΙ, “Πρωινό μας”

«Πες το μας, αν είναι να φύγω εγώ από τώρα σιγά –σιγά. Φεύγω. Παίρνω και το κινητό μου άμα είναι να έρθει εδώ ο Ουγγαρέζος. Εκείνος έχει κάνει block. Τότε μιλούσαμε όταν ήρθα στην εκπομπή και ήταν και εκείνος, μετά δε θυμάμαι τι έγινε», είχε πει η Έλενα Χριστοπούλου στη Φαίη Σκορδα και ενώ είχε σηκωθεί από την καρέκλα της. Δείτε ΕΔΩ! όσα ειπώθηκαν.

Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Επειδή θέλω να τοποθετηθώ κι είδα το όνομά μου πάλι να παίζει στην εκπομπή της Φαίης. Δεν θα σχολιάσω όλα τα υπόλοιπα, όπως δεν έχω σχολιάσει τίποτα έως τώρα, αλλά η Έλενα Χριστοπούλου πετάχτηκε ως ελατήριο την ώρα που ακούστηκε το όνομά μου κι είπε ότι αν έρθει εδώ ο Ουγγαρέζος -που δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση, ούτε τέτοια περίπτωση, σας το λέω μπέσα- λέει εγώ θα φύγω. Έλα παραδέξου ότι θέλει να φύγεις τώρα. Άσε τον Ουγγαρέζο, θέλεις να φύγεις τώρα και για αυτό πας και λες τέτοια, πονηρουλίτσα», σχολίασε με γέλια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR