counter

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η αντίδρασή του στις δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η αντίδρασή του στις δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η αντίδρασή του στις δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου

Το πρόσωπο των ημερών είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, καθώς ο χρόνος παρουσίας του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αλλά και οι σχέσεις του με την παρουσιάστρια του Mega έχουν συζητηθεί αρκετά.

Το πρωί της Πέμπτης η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε στον αέρα της “Super Κατερίνα” για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Με πολλή αγάπη θα πω κάτι γιατί ο Δημήτρης έχει ένα θέμα. Για μένα είναι από τα πιο ταλαντούχα παιδιά της ελληνικής τηλεόρασης όμως όπου και να πάει τσακώνεται. Δεν ξέρω για ποιο λόγο δημιουργεί τόσες κόντρες και τόσες εντάσεις, ενώ είναι ένα φανταστικό παιδί. Για μένα που δεν έχει κανέναν λόγο, έγραφε σε σάιτ καθημερινά τα χειρότερα. Ενώ ξεκινήσαμε μαζί, έχουμε μοιραστεί στιγμές. Με μπλοκάρει, με κάνει, με ράνει και το ίδιο έχει κάνει με όλο το σύμπαν.

Δείτε επίσης - Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: “Όπου πάει τσακώνεται! Mε έχει μπλοκάρει από παντού. Δεν θέλει να με βλέπει μπροστά του”

Η αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε retweet μια ανάρτηση η οποία έγραφε: «Καίτη:ο @D_ougarezos έχει εμμονές κ τσακώνεται με όλους!Καίτη, 2022: Τσακώθηκε με Μαλέσκου,Μαγγίρα, Λιάγκα,Τσιμτσιλή,Γερμανού,ξανά Τσιμτσιλή,ξανά Λιάγκα, Ρακιτζή,Μουτίδου,Θεοδωρόπουλος, «Νικηφόρος»,Κατσαφάδου( ψεύτικη είδηση για ληστεία) Κ Σπυροπούλου!! ΕΛΕΟΣ#SuperKaterina».

Μάλιστα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρόσθεσε ένα emoticon το οποίο κλαίει από τα γέλια, δίνοντας μια... έμμεση απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου. 

Δείτε το σχετικό tweet:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR