counter

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Απάντησε στις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Απάντησε στις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Απάντησε στις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη, στις οποίες είπε ότι στο παρελθόν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έβρισαν το παιδί της, ήρθε η απάντηση του παρουσιαστή.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το προσωπικό του blog στο youfly, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τοποθετήθηκε για όσα έγιναν, τονίζοντας πως έχει λύσει το συγκεκριμένο θέμα με τη Ζήνα Κουτσελίνη εδώ και χρόνια. Παράλληλα ανέφερε πως έγραψε τέσσερις παραγράφους ως απάντηση τις οποίες στη συνέχεια έσβησε.

Διαβάστε επίσης: Zήνα Kουτσελίνη: "Καταπέλτης" για τη Mαίρη Συνατσάκη - "Έβρισε το παιδί μου, μαζί τότε με τον Δημήτρη Oυγγαρέζο"

«Έγραψα απάντηση, ή τουλάχιστον τη δική μου τοποθέτηση – τέσσερις παραγράφους – όχι προχειροδουλειές, αδέλφια. Μετά, κούνησα το κεφάλι δεξιά-αριστερά, σα να συνήλθα – σα να απαλλάχτηκα από χανγκόβερ 2 ημερών και μονολόγησα την επιφοίτησή μου: Το έχουμε «λύσει» με τη Ζήνα Κουτσελίνη, χρόνια τώρα (το είπε και η ίδια). Σε κάθε περίπτωση για ό,τι θες να της πεις, μιλήστε σαν άνθρωποι και μην «απαντάς» δημόσια. Είναι αυτό το κομβικό σημείο που ένιωσα να σώζω τον εαυτό μου απ’το να «ζει» μέσα απ’την τηλεόραση και να μην πράττει ως κανονικός άνθρωπος. Έσβησα το κείμενο. Τη γλιτώσαμε λοιπόν, αδέλφια – για τώρα» έγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που προβλήθηκε στο Breakfast@star:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR